Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.728
- 91.910
- 5.093
%20 oran içimi karartıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 3 güne bakılırsa oran azalmaya başlamış gibiVaka sayısının test sayısına göre oranı neden artmaya başladı yav?
İlk başlarda %8 lik bir oran vardı rdashlar onu kastediyorumson 3 güne bakılırsa oran azalmaya başlamış gibi
daha eskiye gittim ben, bu konya belediyesi sebep yazmamis sanirim.@Murat Saylak , Konya'ya bakayım dedim ayın 27 sinde ölenlerin hiçbirinde ölüm sebebi yazmıyor
kesin öyledirCin turkiyeden daha seffaf bir surec yonetmistir buyuk ihtimalle
imgbox - fast, simple image host
Use imgbox to upload, host and share all your images. It's simple, free and blazing fast!imgbox.com
Düne ait vefat listesi sadece İstanbul'daki covidden ölen sayısı Tr toplamından fazla
Sistemi kapattıkları için bakamıyoruz
fazla bunalım yapacak bir durum yok şu an stabil gidiyoruz 1 hafta sonra tablo az cok netleşir
ama italya fransa ispanya olmayız bana göre nufusumuz yaşlı olsaydı onlar gibi o zaman eyvah derdik
Ah bir de maddi destek vererek yasak ilan etseleryarından itibaren iş dısında alısveris vs dısında dısarı keyfi cıkan herkese para cezası kesilmeli
evlere 1 hafta saglam kapanırsak yayılımı ciddi oranda düşürürüz bence
Arada derede birşey olacağız sanki ne Almanya ne İtalya
Giriş yap neden çıkıyor giriş yapılmadan bakılıyor mu?
Ah bir de maddi destek vererek yasak ilan etseler
Girişe gerek yok fotoyu tıklayınca böyle açılıyor
![]()
Vallahi öyle bir unuturlar kimaddi destek veremez kasada zırnık yok bunu dürüstce söyleyemiyorda
gecende söyledim t.c devletinin ayırdıgı para 15 milyon dolar bizim cagneyi aldıgımız parayla denk varın düşünün durumu
ama bu halk bunu unutmaz dünyada gidecek liderler simdiden belli ingilteredeki sarı kafa fransada macron italyanın gevşek basbakanı rezil edilerek gidecekler