Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vaka sayısına tanı konup eve yollananları da ekliyorlardır herhalde değil mi

fazla bunalım yapacak bir durum yok şu an stabil gidiyoruz 1 hafta sonra tablo az cok netleşir

ama italya fransa ispanya olmayız bana göre nufusumuz yaşlı olsaydı onlar gibi o zaman eyvah derdik

Artış hızı yani ivme 1.24 oldu. Dün 1.29, ondan önce 1.57, ondan önce 1.49 idi. Artış hızında gözle görülür bir azalma var ve bı iyiye işaret.

Öte yandan test neredeyse 10bine çıktı ancak buna rağmen artış hızında azalma var.

İzolasyona devam edeceğiz. Başaracağız.

Arada derede birşey olacağız sanki ne Almanya ne İtalya

en basından beri almanya benzeri gidiyoruz bence italya ispanya bunlar ipin ucunu daha maclar oynanırken kacırdılar vaka verirken mac oynattı kekolar
ayrıyeten onlar gibi yaşlı nufuslu ülke degiliz bu durum lehimize olacak gibi

Giriş yap neden çıkıyor giriş yapılmadan bakılıyor mu?

Girişe gerek yok fotoyu tıklayınca böyle açılıyor

qAXPsffC_o.png

Ah bir de maddi destek vererek yasak ilan etseler

maddi destek veremez kasada zırnık yok bunu dürüstce söyleyemiyorda

gecende söyledim t.c devletinin ayırdıgı para 15 milyon dolar bizim cagneyi aldıgımız parayla denk varın düşünün durumu

ama bu halk bunu unutmaz dünyada gidecek liderler simdiden belli ingilteredeki sarı kafa fransada macron italyanın gevşek basbakanı rezil edilerek gidecekler

maddi destek veremez kasada zırnık yok bunu dürüstce söyleyemiyorda

gecende söyledim t.c devletinin ayırdıgı para 15 milyon dolar bizim cagneyi aldıgımız parayla denk varın düşünün durumu

ama bu halk bunu unutmaz dünyada gidecek liderler simdiden belli ingilteredeki sarı kafa fransada macron italyanın gevşek basbakanı rezil edilerek gidecekler
Vallahi öyle bir unuturlar ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt