Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlık çalışanlarından bile daha kritik ve önemli bir grup var o da çiftçiler, köylerin vs direkt karantina altına alınması bu yüzdendir muhtemelen. Tohumlama dönemine giriyoruz, kırsala sıçrarsa sıçarız. Kıtlık başka bir şeye benzemez.
Şehirler arası yük taşımacılığı yapan şoförler ve muhattap oldukları sevkiyat/depo çalışanları için ne diyorsun?

Cinde durduruldu ama turkiyede kat ve kat yukseliste Vaka sayisi. Avrupada ve amerikada oyle, bu Vaka sayilari ve ölum sayilari hic realist sayilar degil!

Turkiye ve avrupa disinda soylenen sayilara inanmiyorum. Onun bunun evlatlari cin nufusu 2 milyar ve 1 ay icinde 85milyon nufusu Turkiye bu sayiya ulasacak, 40milyon nufuslu italya cini gecti.

Ozelikle akdeniz bolgesinde bu virus etkli, bunun nedeni nedir?

Almanya, Hollanda ve iskandinavya ulkelerde ölum ortalamasi vakaya gore cok dusuk.

Simdide belcikada bir kedide korana virusu tespit etmisler, a..kolasi kedilerdemi karantinaya alinacak yada sicanlar farelere ne olacak?

Ve en uzucu haberde yeni dogan bir bebek corana virusu den öldu. Ve son gunlerde ölenlerin cogu 40 alti yas altlarinda. Onlarin tedavi sureci uzun oldugu icin ölumleri yaslilar gibi ani olmadigi icin bu virus sadece yaslilar etkiliyor diye sacma sapan gotlerinden uydurdular.

Amerikada bir anda Vaka sayilari aciklandi, buda bazi spekulasyonlara yol acti. Ilacmi buldular, Yada borsayi etkilemek icinmi? En azindan Onlarin borsa degeri duserse bu turkiye icin iyi olur.

Benim çalıştığım salon ayın 15'inde kapandı, galiba spor salonlarını kapatmak vs. kararı o tarihlerdeydi şu an hatırlamıyorum ama hatırladığım şey milletin hala vızır vızır dışarıda gezdiği ve toplu taşımanın kalabalık olduğuydu. Ondan sonraki 3-4 gün yine aynı şekilde devam etti, burada her gün rakamlar artıyor diye çıldırmaya gerek yok. Nisanın ilk haftasından itibaren falan vakalar artarsa o zaman durum sıkıcı baya, şu an zaten bu dönemdeki enfekte olan hastalar geliyor hala. Ölen kişilere Allah rahmet eylesin üzücü gerçekten. İnşallah şu dönemden sağlam çıkarsak o zaman hükümeti göreceğim ben, salgın bittikten sonraki ekonomik krizde hala çomarları nerelerinden yalayacaklar bakalım.

şimdi gördüm rakamları da doğruysa teste göre vaka sayısı düşmeye devam ediyor demektir ki bu iyi bir şey

2 gündür sokağa çıkışlar da azalmış buna da devam

Memleketimden bir haber
''Niğde Yıldıztepe Kasabasında bir kişinin yüksek ateş şikayeti üzerine hastaneye kaldırılmasının ardından her ihtimali göz önünde bulunduran Jandarma ekipleri beldenin giriş çıkışlarını kapattı. Vatandaşların giriş ve çıkışına izin verilmeyen Yıldıztepe’de halka evlerinden çıkmama uyarısında da bulunuldu. Hasta olan kişinin şehir dışından geldiği öğrenildi.
Test sonuçlarına göre kasabanın karantinaya alınıp alınmayacağı ile ilgili yetkililerin basın açıklaması yapması bekleniyor.''

ulan afedersin götü boklu kongo bile bak haritada zor bulursun kongo bile sokağa çıkma yasağı ilan etmis.Arkadas biz nasıl bir ülkede doğduk böyle ya

Sağlık çalışanlarından bile daha kritik ve önemli bir grup var o da çiftçiler, köylerin vs direkt karantina altına alınması bu yüzdendir muhtemelen. Tohumlama dönemine giriyoruz, kırsala sıçrarsa sıçarız. Kıtlık başka bir şeye benzemez.

Devlet kentteki vatandaşı sallıyor ama köylüyü sallayamaz. Bu salaklığı yapamaz. Gidip ithalat yaparım desen satmıyoruz diyebilir dünya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt