- 10 Nisan 2013
- 58.941
- 42.343
- 3.943
Birazda İngilizce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca ve Albayrak virusu yendi haberleri var
2 hafta en az sürüyor. daha haftası dolmadan nasıl oldu.Hoca ve Albayrak virusu yendi haberleri var
Süleyman Soylu ile soru-cevap yapıyordu iyi sıkıştırdıniye napiyo
Öyle bise yok ya bağışıklığı göre değişiyor o. 3 5 gün içinde yenen de var.2 hafta en az sürüyor. daha haftası dolmadan nasıl oldu.
evet buyrun tam bir rezalet
konya bsb icin ayni aramayi yaptirdim ve isimler cikiyor ama istanbulu kapatmislar teknik ariza diye. ülke genelinde 16 kisi öldü dediler ama turkiye.gov.tr sitesinde sadece istanbul'da 21 korona ölüsü görünüyormus dün icin.
Hoca tamam sporcu insan ama Abdurrahim Başkan için o kadar güçlü olacağına sanmam. Umarım doğru haberdir.Öyle bise yok ya bağışıklığı göre değişiyor o. 3 5 gün içinde yenen de var.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben bu noktada emin değilim. Spekülasyon olabilir. Herhangi bi ss görüntü falan var mı?
Ne sordu sıkıştıracak?Süleyman Soylu ile soru-cevap yapıyordu iyi sıkıştırdı
![]()
İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Vefat Bilgisi Sorgulama.pdf
İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Vefat Bilgisi Sorgulama Vefat Tarihi. 28/03/2020. Vefat Bilgileri Adı Soyadı. Baba Adı. Doğum Tarihi. Yaşı. Ölüm Sebebi. İşlem. ABDULLAH BUDAK. ZÜLFİKAR. 01/05/1943. 76. -. Detay. ABDULLAH COŞĞUN. İBRAHİM. 18/07/1945. 74. -. Detay. ABDULMENAF DURGUN. ALİ...www.docdroid.net
![]()
ibb vefat bilgisi sorgulama sistemi
buralar ana baba günüydü yine dutluk olmuş. n'oldu lan aminogullari mezarlık nöbeti tutuyordunuz? serverleri terk mi ettiniz? ülke felakete uğrasın diye pusuda bekleyenler neredesiniz.eksisozluk.com
İlk mesajda pdf var.
maddi destek veremez kasada zırnık yok bunu dürüstce söyleyemiyorda
gecende söyledim t.c devletinin ayırdıgı para 15 milyon dolar bizim cagneyi aldıgımız parayla denk varın düşünün durumu
ama bu halk bunu unutmaz dünyada gidecek liderler simdiden belli ingilteredeki sarı kafa fransada macron italyanın gevşek basbakanı rezil edilerek gidecekler

Kadın pedi değil demi o?!?
sıvı tutuyorda virus konusunda ise yarar mi acabaKadın pedi değil demi o?!?
Gscimbom mobil
Hiç yoktan iyidir kafası.sıvı tutuyorda virus konusunda ise yarar mi acaba
o değilde sokakta böyle dolasamazdim sanirim bulaşıyorsa bulassinHiç yoktan iyidir kafası.
Dışarı çıkıp, başka insanlarla aynı ortamı paylaşan birinde, çıkma ihtimali çok yüksek.
Gscimbom mobil