- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sokağa çıkmayın diyorsunuz ama işe gitmek zorunda olanlara ne gibi destekler olacak falan filanNe sordu sıkıştıracak?
Geçiştirdi herif soruları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokağa çıkmayın diyorsunuz ama işe gitmek zorunda olanlara ne gibi destekler olacak falan filanNe sordu sıkıştıracak?
Keşke önüne de bir bez maske taksaydı dayıo değilde sokakta böyle dolasamazdim sanirim bulaşıyorsa bulassin
Verileri gizleyen TC hukumetinin virusun yayilmasini hizlandirdigi gercegi nedeniyle virusun isminin TC Virusu olarak revize edilmesi talep edilebilir ne diyeceksiniz?
Olumlu seyir görüyorum.
İtalya'da da azalma var. Umarım dün zirve yapmışlardır.
756 kişi ölmüş pek olumlu görünmüyor.
Sabah'lık durum yok burada. Benim telefonun dili de İngilizce böyle Facebook mesajlarını Türkçe'den İngilizce'ye çeviriyor otomatikman.
2-3 hafta önce, okulları, ünileri, bazı kurumlarda çalışanları izne ayırdılar. Yoğun bir kalabalık şehir değiştirdi, Bu insanlara hiçbir kontrol yapılmadı, hiçbir tedbir alınmadı. belki de virüs götürdüler gittikleri şehirlere. Tüm ülkeye virüs yayıldıktan sonra şehirler arası yolculuğa sınırlama getirmek akıllarına geldi.
Kısa sürede önüne geçilecek bir durumu, felaket seviyesine getirmeyi başardık maalesef. Ve hala inatla diretiliyor sokağa çıkma yasağı konusunda, çok garip gerçekten. Bu kadar insanın canını hiçe sayanları bu millet unutmaz umarım.
500 metre içinde market yoksa?10 nisana kadar max evinden 500m uzaklasabilirsin bildirgesi cikti simdide ispanya
Uzaktaki markete yurumek isteyenlere karsi
JJ | MP
Dün 1000 e yakındı756 kişi ölmüş pek olumlu görünmüyor.
hoca zamaninda bunlari cok hoplatti ondan... inşallah da hoplatmaya devam edecek... pinokyonun burnu girsin biyerlerineİnsan bu kadar mal bu kadar hasamet dolu olamaz. Pinokyoterim diye paylaşım yapıyorlar. Neymiş 5 günde hastalığı nasıl yenermiş. Hepsi mal.
Sabah'lık durum yok burada. Benim telefonun dili de İngilizce böyle Facebook mesajlarını Türkçe'den İngilizce'ye çeviriyor otomatikman.
Ekşiyi acmadilar halen
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oo Emrah'ım iyiisndir inşallahBen de açık