Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir duyum var.

Hiçbir yerde göremedim. Eğer haber doğruysa bu kendisi için gurur verici bir son olur. Son toplantıyı dikkatli dinledim. Herkes adama sallıyordu ama adam kaygılarını belirtmiş ve alınması gereken tüm önlemleri CB'ye anlattığını söylemişti. Israrla "tavsiye niteliğinde kararları cumhurbaşkanına ilettik karar onda" demişti.

Sağlık ile ilgili kararlar bilim kurulu tarafından alınmış olsaydı şu an bu seviyede olmazdık.

Hiçbir yerde göremedim. Eğer haber doğruysa bu kendisi için gurur verici bir son olur. Son toplantıyı dikkatli dinledim. Herkes adama sallıyordu ama adam kaygılarını belirtmiş ve alınması gereken tüm önlemleri CB'ye anlattığını söylemişti. Israrla "tavsiye niteliğinde kararları cumhurbaşkanına ilettik karar onda" demişti.

Sağlık ile ilgili kararlar bilim kurulu tarafından alınmış olsaydı şu an bu seviyede olmazdık.

Sonrasındada tavsiye kararlarımızı uyguladığı için teşekkür ederiz demişti.

spahn tam bi gerizekali... insanlar panik olmasin diye alistira alistira söyledi cogu seyi.... benim gördügüm kadariylada insanlar cok bilincli ve kurallara uymaya özen gösteriyor. zaman ilerledikce bu durum degisirmi bilemem cünkü 20.4 tarihine kadar herhangi bir gevseme olmayacakmis..cocuklu aileler icin kabus gibi günler olacak... almanya öyle bir yer ki sokaga ciksan acaba komsum beni sikayet edermi diye düsünüyorsun herkes polis gibi istisnalar haric...
Garanti şikayet eder.
Ben arabanın bakımını (TÜV) bir ay geciktirdim. Komşum aramış şikayet etmiş.
Geldiler kapının önünde ceza kestiler sonra bir ton tantana çıktı.

Ben cezayı ödedim o da oğlunun önünde boğazladığımla kaldı.

Özellikle yaşı ilerlemiş kişiler kendisini Sherlock zannediyor.

Gscimbom mobil

RTE de açıklama yapacakmış, görevden alırsa iş iyice boka sarar.

RTE de açıklama yapacakmış, görevden alırsa iş iyice boka sarar.

Valla sardı bile. Ok yaydan çıktı. Bir haftaya ak koyun kara koyun ortaya çıkacak! Dün yandaş medyanın birinde "ölümler İtalya kadar olmaz bizim yaşlı nüfus sayımız İtalya'daki kadar değil" demişti aşağılık duygularla!!

Garanti şikayet eder.
Ben arabanın bakımını (TÜV) bir ay geciktirdim. Komşum aramış şikayet etmiş.
Geldiler kapının önünde ceza kestiler sonra bir ton tantana çıktı.

Ben cezayı ödedim o da oğlunun önünde boğazladığımla kaldı.

Özellikle yaşı ilerlemiş kişiler kendisini Sherlock zannediyor.

Gscimbom mobil

buyur burdan yak... böyle bir olay dünyanin baska biyerinde yasanmaz sanmiyorum... türkiyede mesela bir komsu gidip de baskasini böyle bir nedenden sikayet edermi?

adamlar birinin hatasini bulup polise bildirince kendini mutlu hissediyor... asiri kuralcilar ve düzensiz isi sevmiyorlar...

belkide insanlari böyle oldugu icin almanya bugünkü konumunda

bunu bile duzgun yapamiyor heis
acaba duzgun yaptigi bisey var mi ya da olene kadar gorebilecek miyiz ¿

Hollanda'da yoğun bakım yatakları dolmak uzere, 100 tane falan kalmis diyorlar.

Bundan sonra nolur bilemem.

Bu corona işi en iyi ihtimalle Aralıkta başladı biz ilk vakayı martın ortasında tespit ettik.. Çinden her yere vızır vızır seferler yapıldı 2 ay boyunca.. Bu kadar virüs sizce mart ortası mı gelmiştir ülkeye.. Neticede korona testi diye birşey yoktu adı konamayan onca korona vakası grip h1nq zatürre başlangıcı vs diye geçiştirildi..
Bazen diyorum ki bireysel olarak gereksiz mi kasıyoruz kendimizi zaten 2 - 3 ay bu ortamda günlük yaşamımızı sürdürdük.. Bir kısmımız geçirdik bile..
Bunu herşeyi salalım anlamında demiyorum neticede olay pandemik hale geldi toplu bir şekilde patlak vermesi sağlık sistemimizi çökertir direkt.. Belki bir nebze bireysel olarak virüs korkunuzu yenmeniz açısından belirtmek istedim..

1 hafta icinde 2400 tane yogun bakim yataklari gelmezse Hollanda ayni Italya gibi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt