- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitiricilik ✔
Baba biz ne izliyoruz? Çinliler insanlığı yok etme peşinde
Cin haritadan silinmesi ereken serefsiz bir ülkedir diye boşuna demiyoruz. Bu kadin idam edilmeli.
Baba biz ne izliyoruz? Çinliler insanlığı yok etme peşinde
Ekli dosyayı görüntüle 76239
Müthiş kapak yapmış herif. İlk başta "Fuck China" yazmış Çinli troller başlamış küfür etmeye. Birisi de sen köpeksin demiş. Adamın da tam ayağına gelmiş 90'a çakmış
Bu arada Twitter'da korkunç bir Çinli bot hesabı istilası var. Kendilerine eleştiri olunca hemen damlıyorlar "sizin ülkeniz çok mu iyi, siz de Irak'ta milyonlarca insanı katlettiniz, bu virüs ABD'den geldi" hiçbir şekilde kendilerini savunmuyorlar sadece çamur atıyorlar. Kendilerini savunmak için hiçbir argümanları yok çünkü. Ciddi ciddi Çinli hesapların Twitter'da engellenmesi konuşuluyor çünkü tamamına yakını bot ve sadece küfür etmekten başka bir şey bilmeyen paralı uşaklar. Ama Çin pazarını da kimse kaybetmek istemez sonuçta 1,5 milyar insan yaşıyor.
Hintliler de sürekli Çinlileri eleştiriyor fırsat bu fırsat tabiiÇinliler de "Hintlilerin pislik içinde yaşayan insanların" resimlerini atıyorlar. Uzaktan bakınca keyifli aslında
Çin Komünist Partisi ve başkanları hakkında oldukça komik çizimler varBirçok Çinliyle konuşma fırsatım oldu. Hükümetin yanlışları olduğunu, devletin sürekli ABD'yi suçladığını (virüsün onlar tarafından getirildiği propagandası varmış) ve birçok kişinin artık uyandığını, korku imparatorluğunun yıkılmak üzere olduğunu söylediler. Bu iyi bir şey aslında. Bu virüs belki birçok şeyi götürdü ama birçok şeyi de getirecektir.
Ben olumlu taraftan bakıyorum. Mesela insanlar artık yediğine içtiğine temizliğine daha çok dikkat edecek. Anadolu irfanı, yaşlı bilgeliği denen kavramın aslında ne kadar içi boş ve aslı astarı olmayan bir şehir efsanesi olduğu ortaya çıktı. Çin'de yıllarca eleştirilmeyen iktidardaki komünist partisi artık eleştirilebiliyor. Daha bunun gibi birçok olumlu şey var. O yüzden olumlu taraftan bakarsak, hatalardan ders alırsak ileriki yıllar için de kazançlı çıkabiliriz.
Neticede "Seni öldürmeyen şey güçlendirir"
Cin haritadan silinmesi ereken serefsiz bir ülkedir diye boşuna demiyoruz. Bu kadin idam edilmeli.
Işıklar icinde uyusun.Üstat İsmail Enver gökyüzünden bu yazdığını görüyordur umarım.
Bireysel olarak gereksiz kasıyoruz.Bu corona işi en iyi ihtimalle Aralıkta başladı biz ilk vakayı martın ortasında tespit ettik.. Çinden her yere vızır vızır seferler yapıldı 2 ay boyunca.. Bu kadar virüs sizce mart ortası mı gelmiştir ülkeye.. Neticede korona testi diye birşey yoktu adı konamayan onca korona vakası grip h1nq zatürre başlangıcı vs diye geçiştirildi..
Bazen diyorum ki bireysel olarak gereksiz mi kasıyoruz kendimizi zaten 2 - 3 ay bu ortamda günlük yaşamımızı sürdürdük.. Bir kısmımız geçirdik bile..
Bunu herşeyi salalım anlamında demiyorum neticede olay pandemik hale geldi toplu bir şekilde patlak vermesi sağlık sistemimizi çökertir direkt.. Belki bir nebze bireysel olarak virüs korkunuzu yenmeniz açısından belirtmek istedim..
o zaman gürcistan ekonomisi büyüktür bizxim ekonomi hatta kongo da bile sokağa çıkma yasağı var.Demek ki kongo kadar değiliz.Gürcistan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Coronovirus ekonominizi etkileyecek demeko zaman gürcistan ekonomisi büyüktür bizxim ekonomi hatta kongo da bile sokağa çıkma yasağı var.Demek ki kongo kadar değiliz.
Atatürk bu ülkeyi 15 sene yönetti ,büyük buhranı gördü dünya savaşından çıktı ve bir sürü sanayi atılımı yaptı 15 senede.Şuanki hükümet bizi 18 yıldır yönetiyor ve sonuç dua ve sabırla aşacağız bu illeti mesajı.Valla yazıkCoronovirus ekonominizi etkileyecek demek
Bir rahip brunson kadar degeri yok bu halkin hayatinin yani
Hepsi bu muslumanlar yuzundenAtatürk bu ülkeyi 15 sene yönetti ,büyük buhranı gördü dünya savaşından çıktı ve bir sürü sanayi atılımı yaptı 15 senede.Şuanki hükümet bizi 18 yıldır yönetiyor ve sonuç dua ve sabırla aşacağız bu illeti mesajı.Valla yazık