Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.799
- 21.830
- 2.783
rip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o değildi de dediğin yere baktım google mapste şöyle bir fotoğraf gördüm. Nasıl yerlere takılıyorsun acaba MahirOntur oteldir. İyi seçim tebrik ederim admin.
Yok o değildi de dediğin yere baktım google mapste şöyle bir fotoğraf gördüm. Nasıl yerlere takılıyorsun acaba Mahir
Sahilde mi?Yok o değildi de dediğin yere baktım google mapste şöyle bir fotoğraf gördüm. Nasıl yerlere takılıyorsun acaba Mahir
Bilerek yaptilar. Bilerek yaydilar tum ulkeye. Ingilterenin acik açık soyledigini bunlar bu sekilde uyguladilar. Her sehire yaydilar sonra ucuslari otobus seferlerini kisitladilar. Simdi de sehirlere ve ilcelere karantina uygulamaya basladilar.
Bu gercek mi?
Benimkini yesin şerefsizler !Çin’de virüsün yayılma oranının düşmesinin ardından ülkenin Guilin ve Dongguan şehirlerinde hayvan pazarlarının yeniden açıldığı belirtildi.
Söz konusu pazarlarda kediler ve köpekler, paslı kafeslere sıkıştırılırken, yarasalar ve akrepler yeniden satışa sunuldu. Binlerce kişinin pazarı ziyaret ettiği bildirildi.
Dongguan’da açılan hayvan pazarında ise yarasaların ve akreplerin insan tedavisinde kullanılmasına yönelik reklamı yapılan bir afiş görüldü. Hayvan pazarlarının Corona Virüs öncesindeki gibi aynı şekilde faaliyete geçtiği belirtilirken, tek farkın güvenlik görevlilerinin fotoğraf çeken kişileri durdurmaya çalışması olduğu ifade edildi.-hürriyet
Yok ya ana yol tarafındaydı yanlış görmüşümdür ben belki videodanSahilde mi?
Hilton?
hayır demeyecekleri 1 teklifBenimkini yesin şerefsizler !
Sahilde mi?
Hilton?
Gerizekalılar. Eşekler adam olur bunlar adam olmaz, bunlar kuşlar mahsülümüzü yiyor diye kuş avlama kampanyası başlatmış akabinde ekolojik dengeyi bozdukları için çekirge sürüleri tarlaları talan etmiş neticesinde de bilmem milyon insanını açlıktan kaybetmiş adamlar. Egzajere edersek 5 bin yıllık devletsin, artık bir önlem alıver bir zahmet yav.Çin’de virüsün yayılma oranının düşmesinin ardından ülkenin Guilin ve Dongguan şehirlerinde hayvan pazarlarının yeniden açıldığı belirtildi.
Söz konusu pazarlarda kediler ve köpekler, paslı kafeslere sıkıştırılırken, yarasalar ve akrepler yeniden satışa sunuldu. Binlerce kişinin pazarı ziyaret ettiği bildirildi.
Dongguan’da açılan hayvan pazarında ise yarasaların ve akreplerin insan tedavisinde kullanılmasına yönelik reklamı yapılan bir afiş görüldü. Hayvan pazarlarının Corona Virüs öncesindeki gibi aynı şekilde faaliyete geçtiği belirtilirken, tek farkın güvenlik görevlilerinin fotoğraf çeken kişileri durdurmaya çalışması olduğu ifade edildi.-hürriyet