Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu 3 ayda yapılan 1 tane doğru iş yok.
Yurtdışından gelenleri karantinaya almadan sadece bir adet termal kamera ile test ettiler.
Şehirler arası yolculuk işin şart koymadan milyonlarca öğrenciyi kavimler göçü gibi türkiyeye yaydılar.
90 bin kişiyi salıyorlar şimdi af adı altında onuda araya sıkıştırdılar.
Kanal için ihaleyi arada kaynattılar.
Ülkede yardım adı altında toplanılan paranın hesabını soranlara güvende diyip şimdi de halktan para toplamaya çalışıyorlar.
Bir sonraki adım ohal ilan edip bunu kendi yararlarına kullanmak sanırım

Bu maske işi tahmin edilenden daha önemli gibi. Yarın öbür gün maske işi çok önemliymiş falan demeye başlarlarsa hepsinin ayrı ayrı kulaklarını çınlatırım.

Konu dışı olacak ama bay maske tagı talep ediyorum, maske işine gönül verdim.

Metroya, otobüse, minibüse binerken maske zorunlu olursa baya mantıklı bir hamle olur aslında, toplu taşımada şart çünkü kimin taşıyıcı olduğu belli değil.

8ADHPn.jpg

:crushed:

Goverment yerinde Coronavirus,
My money yerinde My health
Coronavirus yerinde de Goverment olursa daha mantıklı olur.

alttaki yorumlara bakın ve ülkenin değişip değişmeyeceğine kendiniz karar verin.
Hep ayni kisiler ayni tip haberlere yorum yapiyor takilmayacaksin parayla tutulmus tipler siz okuyunda bosverin umursamayin diye yapiliyor herkes kin kusuyor ordaki 100 kisiden degil halk sokaga cikip sorsunlarda goreyim halk ne diyor

yotubercilar tuvalet yalama challenci gibi bir sey gördüm ben dün haberlerde. corona kapmak icin.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt