- 10 Nisan 2013
- 58.958
- 42.368
- 3.943
Naber lan koronacı atlattın mı hastalığıGunaha girme kardeş!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naber lan koronacı atlattın mı hastalığıGunaha girme kardeş!!!
Eskiden cikolata gelirdi artık corona getiriyorsunuz
EvtNaber lan koronacı atlattın mı hastalığı
1 ay daha görüşmeyelim tam karantina olsun
Patience zeroyu buldukben gelmedim yakın zamanda ocak sonu ordaydım
Patience zeroyu bulduk
La ne coronası normal grip oldum1 ay daha görüşmeyelim tam karantina olsun
sizi ve kopegınızı karantınaya almak durumundayımbak bunu düşünmemiştim hic kendimden şüphe etmeye başladım şimdi
Olsun sen boşver bizi görüşmeyelimLa ne coronası normal grip oldum
recona19 haaeLa ne coronası normal grip oldum
Eyvahsizi ve kopegınızı karantınaya almak durumundayım
Almancıların olmadıgı memleketler demek bunlarKuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Malavi, Komorlar, Lesotho, Güney Sudan, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları
Bu ülkelerden birinemi gidelim yaniKORONAVIRÜS GÖRÜLMEYEN ÜLKELER LISTESI GUNCELLEME
Kuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Malavi, Komorlar, Lesotho, Güney Sudan, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları
KORONAVIRÜS GÖRÜLMEYEN ÜLKELER LISTESI GUNCELLEME
Kuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Malavi, Komorlar, Lesotho, Güney Sudan, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları
KORONAVIRÜS GÖRÜLMEYEN ÜLKELER LISTESI GUNCELLEME
bu virüs seni biraz sinirli 1 insana çevirdi wasfYiyelim mi?
umrecilerden cok istanbuldan dagilanlar yaydi virusu
bizim bu tarafa full istanbul tayfa geldi diger yerleri bilmem de. umreci de vardir tabiKarantinaya alınan köyler, beldeler
,bölgeler hep umrecilerin geldiği yerler