Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doktor olmak da zor iş istifa falan da edemiyorlar galiba. Gerçi normal şartlarda rahatlar. Ama böyle durumlarda da herkesten daha zor bir iş yapıyorlar. Ben kaçardım bir şekilde herhalde. Başkalarını tedavi etmek isterken kendine de bulaşabiliyor. Dünyaya bir kez geldiğimize göre sıkıntılı bir durum.

EUh5YV1XgAAQStR

Seneler önce Çapa da babamın ameliyatını yapmıştı üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

bu alanda prof ölüyor.. Ona yapılan tedavi kimseye yapılmamıştır.. Allah rahmet eylesin. Hepimizede şimdiden geçmiş olsun...

Doktor olmak da zor iş istifa falan da edemiyorlar galiba. Gerçi normal şartlarda rahatlar. Ama böyle durumlarda da herkesten daha zor bir iş yapıyorlar. Ben kaçardım bir şekilde herhalde. Başkalarını tedavi etmek isterken kendine de bulaşabiliyor. Dünyaya bir kez geldiğimize göre sıkıntılı bir durum.
e askerlik de yapilmasin o zaman abartmayın herkes isini yapacak

avusturyada maske takma zorunlulugu getirilmis marketlere girmek isteyen insanlar icin.

e askerlik de yapilmasin o zaman abartmayın herkes isini yapacak
Knk ikisi aynı şey değil ki. Askerlik yapanlar bile bile gidiyor yani ölüme. Doktorların ise normalde can güvenliği var. 100 yılda görülebilecek bir olay yaşandı ve kimse beklemiyordu böyle bir şeyi.

Italyada vaka sayisi tekrar cikmis :/

Knk ikisi aynı şey değil ki. Askerlik yapanlar bile bile gidiyor yani ölüme. Doktorların ise normalde can güvenliği var. 100 yılda görülebilecek bir olay yaşandı ve kimse beklemiyordu böyle bir şeyi.
ayni sey, bu halde istifayi düşünen doktorun askerden kacan hainden farki yoktur gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt