Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu test sayilarina ztn evvelden test yapilmis ve + cikmis kisilere tedavi suresinde yapilan testler dahil edilmekte midir
1585845962129.webp

Solunum cihazı sıkıntımız olmayacak sanırım hem Arçelik vestel.gibi firmalar ortak üretime geçmiş

Onun dışında savunma sanayi firmaları da üretime geçiyormuş bu baykar nekadar damatta olsa çocuk boş değil kesinlikle

Solunum cihazı sıkıntımız olmayacak sanırım hem Arçelik vestel.gibi firmalar ortak üretime geçmiş

Onun dışında savunma sanayi firmaları da üretime geçiyormuş bu baykar nekadar damatta olsa çocuk boş değil kesinlikle
Damat var damat gibi. Diğeri piyasada yok millet parasızlıktan kırılıyor.

bugün medyascopeta ankara tabip odası başkanını dinledim

ispanya ve italya olmayacağız ama kore ve almanya olma şansını da biraz geç kalarak yitirdik dedi

ankara gibi her il dikkat ederse düşüş hızlanır diyor

tabi ankara memur ve öğrenci şehri ve beyaz kolayca esnek ve uzaktan çalışmaya geçildi

mavi yakanın yoğun olduğu istanbul kocaeli bursa izmir dikkat etmeli

hanefi alimlerince cenazenin haberini yaymak caizdir.
bu ahlaksız zındığın evet yanlış duymadınız mustafa islamoğlu zındığın gavurun tekidir bu zamanda ateşe odun vermesi şaşırtmadı .
nerden biliyorsun gavur olduğunu kanıtın nedir diyeceksiniz belki.
adam kaderi inkar ediyor amentünün esaslarını beşe indiriyor. kaderi inkar eden küfre girer.
bu dini içten yıkan mülhidler ateistlerden çok daha az tehlikeli.

bu herifi babası bile sevmeyip onu şeytanım kadar sevmem demiştir.

Edilmiyor. Dün söyledi böyle bir şey
Öyleyse daha da iyi.

Yalnız henüz işin sistematiğini anlamadım çünkü öncelik tomografi deniliyor, oradaki görünüme bağlı olarak teste yönlendiriliyordu. Şimdi pozitif çıkanların çevresine mi yapıyorlar acaba bu testleri, tomografi falan yapılmadan.

Karantinadan nasıl kaçıyorlar yav o da ayrı bir saçmalık.

Madem Çin de hala vaka çıkmaya devam ediyor nasıl hayat normale dönmüş gibi yaşıyorlar
Pazarlarda vahşi hayvan satışını felan nasıl tekrar başlattılar anlamıyorum

bugün medyascopeta ankara tabip odası başkanını dinledim

ispanya ve italya olmayacağız ama kore ve almanya olma şansını da biraz geç kalarak yitirdik dedi

ankara gibi her il dikkat ederse düşüş hızlanır diyor

tabi ankara memur ve öğrenci şehri ve beyaz kolayca esnek ve uzaktan çalışmaya geçildi

mavi yakanın yoğun olduğu istanbul kocaeli bursa izmir dikkat etmeli
Mavi yaka eğer bunu kapıyorsa iş yerinde, beyaz yakalar yüzünden gereksiz yerlerde mayına sürülen eşek gibi görüldükleri için kapıyor. Patron olayına girmiyorum burada. İş yerinde herkes kendini korumak için altını tehlikeye atıyor şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt