Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada polis sistemi hatta asker olarak yetersisiz bence yasak cikmamasinin bir sebebide bu ordunun büyük kısmı operasyonlarda
Gün içinde şehirlere bakın polis sayısı yeterli olmadığı çok bariz yoksa büyük şehirler bukadar lacka olmazdi

hanefi alimlerince cenazenin haberini yaymak caizdir.
bu ahlaksız zındığın evet yanlış duymadınız mustafa islamoğlu zındığın gavurun tekidir bu zamanda ateşe odun vermesi şaşırtmadı .
nerden biliyorsun gavur olduğunu kanıtın nedir diyeceksiniz belki.
adam kaderi inkar ediyor amentünün esaslarını beşe indiriyor. kaderi inkar eden küfre girer.
bu dini içten yıkan mülhidler ateistlerden çok daha az tehlikeli.

bu herifi babası bile sevmeyip onu şeytanım kadar sevmem demiştir.
Ben de ürküyorum sela duydukça. Benim bilinç altımda vefat haberi gibi sela. Her duyduğumda ümitsizliğe kapılıyorum.

Bosch Bursa fabrikaları 1 hafta daha kapanış süresini uzattı.Calisacak bazı bölümler olacak.Biz bir hafta daha evdeyiz.

Madem Çin de hala vaka çıkmaya devam ediyor nasıl hayat normale dönmüş gibi yaşıyorlar
Pazarlarda vahşi hayvan satışını felan nasıl tekrar başlattılar anlamıyorum
yok öyle bir şey yahu.uzattılar sokağa çıkma yasağını

wuhan dan dan farklı bir eyalette sinemaları deneme amaçlı açmışlar ,vaka görülmeye başlayınca yine kapanmış

Ben de ürküyorum sela duydukça. Benim bilinç altımda vefat haberi gibi sela. Her duyduğumda ümitsizliğe kapılıyorum.
ölümü hatırlatan ve hazırlık yapılmasını haber veren bir ikazdır. ki sela aslında salavattır. yani orda salavat getiriliyor.
ölüm yok oluş değil sonsuzun başlangıcıdır daha güzel bir diyara açılan kapıdır tabi inanan için
bu şekilde bakan gören ölümden ürkmez bilakis ister

ölümü hatırlatan ve hazırlık yapılmasını haber veren bir ikazdır. ki sela aslında salavattır. yani orda salavat getiriliyor.
ölüm yok oluş değil sonsuzun başlangıcıdır daha güzel bir diyara açılan kapıdır tabi inanan için
bu şekilde bakan gören ölümden ürkmez bilakis ister
Yahu sen iste o zaman. Ben iki tane dallama aciz bir hayvanı yemek istedi diye ortaya çıkan bir virüs ile can çekişmek istemiyorum ya da sevdiklerimi bu şekilde görmek. Beni kötü etkiliyor sela verilmesi.

Yahu sen iste o zaman. Ben iki tane dallama aciz bir hayvanı yemek istedi diye ortaya çıkan bir virüs ile can çekişmek istemiyorum ya da sevdiklerimi bu şekilde görmek. Beni kötü etkiliyor sela verilmesi.
mesele de burda zaten . o insanlar bu hayvanları yeni yemiyor devirlerden beri börtü böcek kedi fare köpek vs ne buluyorsa yiyordu zaten .
e peki o zaman şimdi niye çıktı bu illet diyeceksin . evet sebebi var şimdi çıkmasının gayet mantıklı bir sebebi var.
ve kesinlikle tesadüf falan değil.
sebebine dair tahminimi açıklamak istemiyorum .

bugün medyascopeta ankara tabip odası başkanını dinledim

ispanya ve italya olmayacağız ama kore ve almanya olma şansını da biraz geç kalarak yitirdik dedi

ankara gibi her il dikkat ederse düşüş hızlanır diyor

tabi ankara memur ve öğrenci şehri ve beyaz kolayca esnek ve uzaktan çalışmaya geçildi

mavi yakanın yoğun olduğu istanbul kocaeli bursa izmir dikkat etmeli

İstanbulu kontrol etsek büyük ölçüde işi yavaşlatırız ama zor gibi. Millet şimdi İstanbuldan kaçmaya başladı, şehirsel izolasyon yok mu ben açıklamalardan bir bok anlamıyorum. Herkes kendi şehrinde kalmak zorunda birkaç ay yoksa iş boka saracak sürekli.

mesele de burda zaten . o insanlar bu hayvanları yeni yemiyor devirlerden beri börtü böcek kedi fare köpek vs ne buluyorsa yiyordu zaten .
e peki o zaman şimdi niye çıktı bu illet diyeceksin . evet sebebi var şimdi çıkmasının gayet mantıklı bir sebebi var.
ve kesinlikle tesadüf falan değil.
sebebine dair tahminimi açıklamak istemiyorum .
Her an çıkabilirdi. Sen birbiriyle alakasız yüzlerce canlıyı aynı ortamlarda sürekli tutarsan, mutasyona uğrayıp konak değiştirme ihtimalini yükseltirsin. İlahi bir ceza ya da olay yok burada.

EUnO8xIXsAA-xgL

hanefi alimlerince cenazenin haberini yaymak caizdir.
bu ahlaksız zındığın evet yanlış duymadınız mustafa islamoğlu zındığın gavurun tekidir bu zamanda ateşe odun vermesi şaşırtmadı .
nerden biliyorsun gavur olduğunu kanıtın nedir diyeceksiniz belki.
adam kaderi inkar ediyor amentünün esaslarını beşe indiriyor. kaderi inkar eden küfre girer.
bu dini içten yıkan mülhidler ateistlerden çok daha az tehlikeli.

bu herifi babası bile sevmeyip onu şeytanım kadar sevmem demiştir.

Söylediği çoğu şeyi dinledim, bir tane bile kuranla çelişen yanlış söylediği birşeyle karşılaşmadım. Klasik kader anlayışını inkar ediyor.

la bu veyis midir nedir free haber sunusu falan deli etti beni simdi

Söylediği çoğu şeyi dinledim, bir tane bile kuranla çelişen yanlış söylediği birşeyle karşılaşmadım. Klasik kader anlayışını inkar ediyor.

o klasik kader anlayışı dediğin hadis ve ayetle sabit.

örnek bir ayet ve hadis sunayım

4795-) Hz. Cabir radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: "Kul, hayrıyla, şerriyle kadere inanmadıkça, kendine (hayır ve şerden) isabet edecek şeyi atlatamayacağını, (hayır ve şerden) kaçacak olan şeyi de yakalayamayacağını bilmedikçe iman etmiş olmaz."
Kaynak: Tirmizi, Kader 10, 2145.
Konu: Kader

İstanbul sinirlarini kapatınız reyiz millet oluk oluk anadoluya sahil kesimine bulastirmaya gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt