Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da yaşayan biri olarak söylüyorum ki İstanbul'dan çıkışı yasaklamaları lazım. Millet memleketine gitmeye başlayacak. Hem havalar da ısınıyor bu bela bitene kadar memleketimde kalırım diyen emekliler çıkacaktır. Potansiyel hastalık taşıyıcısı bu adamlar.

Habertürk de Mehmet Akif Ersoy var. :eek:

istanbul valisi- türkiye cumhuriyetinin içişleri bakanı yasaklasın kardeşim. Zevzekliğe geldiğinde en ön sırada koşmayı biliyorlar ama

Esenyurt'ta bir ptt şubesinin önü imiş

EUmISJBWAAAp2QP.webp

Süleyman soylu dün daha katı seyahat tedbirleri alacaz demişti nezaman alacak acaba maşallah İstanbul çıkışları yine kuyruklar oluşmuş Bodrum'a girişte kuyruklar olmuş Bld başkanı ağlıyor gelmeyin embesiller cahiller diye

22 Ocak 580 vaka
1 Şubat 14.553 vaka
1 Mart 88.585 vaka
1 Nisan 935.197 vaka

Günlük 70 75 bin vaka çıkmaya başladı bu hızla giderse hiç yükseliş olmazsa bile Mayıs ayında 3 milyon vakayı geçer

@Murat Saylak

Yahu bu gerizekalılar hala asemptomatikler şöyle yayıyor böyle yayıyor diyor: Ben asemptomatik olsam iş yerinde herkese bulaştırım. Dışarı çıkıyor mecburiyetten insanlar.

2 haftadir hayat durdu almanyada vaka sayisi hergun 5 6 bin çoğalıyor ölümler de artmaya başladı

2 haftadir hayat durdu almanyada vaka sayisi hergun 5 6 bin çoğalıyor ölümler de artmaya başladı
Valla bizim firma full çalışıyo isteyen bazı kısımlarda mesai bile yapabiliyo tabi bazı tedbirler aldılar mesela vardiye degişiminde kimse kimseyi görmüyo kantini filan kapattılar

Bu arada 27 tane mi ne corona hastanesi belirlendikten sonra koy götüne artık hepsi corona hastanesi moduna nasıl geçtik. Bir yerde ağır sıçtık sanırım ama kimse bilmiyor

Valla bizim firma full çalışıyo isteyen bazı kısımlarda mesai bile yapabiliyo tabi bazı tedbirler aldılar mesela vardiye degişiminde kimse kimseyi görmüyo kantini filan kapattılar
çalıştığın is yerine göre değişiyor evet. biz mesela anahtarla girip büroya geçiyoruz hickimseyi görmüyoruz kimsede gelmiyor her büro da bir kisi var. bazilari da evden çalışıyor. hayat durdu derken simdiye kadar alinan önlemleri kastetmistim...cok zor ya ayin 20 sine kadar uzattilar önlemleri ama bence oda yeterli olmayacak maalesef ne zamana kadar böyle devam edecek sinir bozucu bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt