Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
yere göğe sığdırılamayan almanya'da ölüm sayısı 1090 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölümün önüne kimse geçemez diyelimyere göğe sığdırılamayan almanya'da ölüm sayısı 1090 oldu
Beyninin kıvrımlarına sokayım onların ben. Süreci bu bölgelerde geçirip direkt yaza kuma ve güneşe geçiş yapacak belli ki dingiller.Milletin tatil bölgelerine kaçışı efsane hareket yahuGeçen dediğim gibi coronaya iyi gelir diye güneşte yanacak ilk şanslıyı bekliyorum millet birde bu sorumsuzlarla uğraşacak
Peki cübbeli hatipoglu vs hakkında ne düşünüyon
ölümün önüne kimse geçemez diyelim
boris sifayi kapana kadar umursamadilar bu virüsü
İngiltere ne böyle 2916 ölü 191 iyileşen. Dünyada en kötü istatistik bu konuda. Rezil bi sağlık sistemleri var sanırım.
Yoğun bakım limitlerine 10 güne ulaşıcaz gibi duruyor.
Konsorsiyum üretiyor bir tane. Baykar - Aselsan vs.
17 bin varsa çok iyi.
Ancak aktif vaka sayısı arttıkça ve tedavi süresi uzadıkça nefes darlığı problemleri olanların çoğu ihtiyaç duyacak gibi.
Dr.Koca'nin dedigi dogruysa 1 kisi ortalama 30 kisiye bulastiriyor. Ülkeler seffaf olsa, basta Cin ve Hindistan, o senin dedigin 3 milyonun bile kat kat üstündedir gercek sayi. Bu hastaliga her yakalanan ölmüyor tabi ama virüsü kapan kisi sayisi cok yüksek.22 Ocak 580 vaka
1 Şubat 14.553 vaka
1 Mart 88.585 vaka
1 Nisan 935.197 vaka
Günlük 70 75 bin vaka çıkmaya başladı bu hızla giderse hiç yükseliş olmazsa bile Mayıs ayında 3 milyon vakayı geçer
@Murat Saylak
Ventilatöre bağlananlar artık son evrede olan insanlar oluyur değil mi?Bir ventilatör cihazına 10 hasta bağlanabiliyor.teknik olarak mümkün tabii kucak kucağa dolacak bir kötü senaryoda kullanılabilir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer bugün gerçekten İstanbul'dan diğer illerek akın olduysa ve buna izin verildiyse, yayılımın sorumlusu bu süreci yönetenlerdir.
sala memluk donemi eklenmedimi dineİslam alimi zannedip böyle şarlatanları ciddiye almayın diyorum neyini anlamadın ismail
Buna gerek kalmayabilir ozel hastaneler devlet tekeline alindi
Okudugum son bilgiye göre Almanya'da yogun bakim yatak sayisi 40.000 civarina yükseltilmis. 30 bin civari solunum cihazi var.