- 14 Haziran 2009
- 29.820
- 14.900
- 2.868
Yalan yok şu an Akyarlar'da olmak isterdim kardeşim.İst dhaa güvenli olur 1 aya. 17 yoğun bakım yatağı olan yere kaçıyor davarlar.
GSCimbom Mobile App
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan yok şu an Akyarlar'da olmak isterdim kardeşim.İst dhaa güvenli olur 1 aya. 17 yoğun bakım yatağı olan yere kaçıyor davarlar.
GSCimbom Mobile App
Üstüne basa basa söyledi valla bakan. Eksik gören bakanlığa ulaşacak artık . Eksiklerini giderilecegini düşünüyorum.Hastalik cikmadan önce de eksikti ama soyle bir durum var ki doktora verilen ekipman hemşireye ayni hassasiyetle verilmiyor.
Umarım açıklamasından sonra hastaneler magdur edilmez artik
Akyarlar mıYalan yok şu an Akyarlar'da olmak isterdim kardeşim.
Vala bana diyonuz da Erman abi daha çok seviyor milf. HahaAkyarlar mı
ortalama yaş 63.5 orda. Sokağa çıkma yasakları yok ama yürüyecek halleri de fazla kalmamış kesim. Bodrum'da en sevdiğim yerdir de edmirim ondan dedim. Hatta Bodrum'da senin Danyal'ı bizzat ziyaret etmişliğim var.Akyarlar mı
Yiğit otogara götürürüm seni ama 3 posta dayak atarım sana.Beni otogara gotur kutahyaya gidicem aile tartismalarindan kavgalarindan asiri biktim coronada olursam olayim yetti aq okulumu kutahyayi ozledim meger ne ozgurmusum ben ya
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi çıkar o fikri altından. Bu konu bahsedildiğinden beri gelenlere sovuyorum dolaylı yoldan sevdiğim bi abime denk gelmesini istemem hahahYalan yok şu an Akyarlar'da olmak isterdim kardeşim.

Beni otogara gotur kutahyaya gidicem aile tartismalarindan kavgalarindan asiri biktim coronada olursam olayim yetti aq okulumu kutahyayi ozledim meger ne ozgurmusum ben ya
Kütahya güvenli bölge olabilir he akıllı adamsın yiğit.Beni otogara gotur kutahyaya gidicem aile tartismalarindan kavgalarindan asiri biktim coronada olursam olayim yetti aq okulumu kutahyayi ozledim meger ne ozgurmusum ben ya
Yok kardeşim geleceğim demedim zaten yerimden kıpırdamamAbi çıkar o fikri altından. Bu konu bahsedildiğinden beri gelenlere sovuyorum dolaylı yoldan sevdiğim bi abime denk gelmesini istemem hahah
GSCimbom Mobile App
Lakin hali hazırda orada yaşıyor olsaydım keşke.Abi çıkar o fikri altından. Bu konu bahsedildiğinden beri gelenlere sovuyorum dolaylı yoldan sevdiğim bi abime denk gelmesini istemem hahah
GSCimbom Mobile App
Külliyen yalan.Vala bana diyonuz da Erman abi daha çok seviyor milf. Hahaortalama yaş 63.5 orda. Sokağa çıkma yasakları yok ama yürüyecek halleri de fazla kalmamış kesim.
GSCimbom Mobile App
Gel gel kumpirciye gidip bira yudumlariz. Erman abi sevmiş gibi gözüküyordu mekanıPandemi bitince ordayım

baba olayı cok abartiyor annemle abimde horozlanıyor her aksam kavga dinliyorumNe o, anne babana gider mi yapıyorsun
Burası baya sakin aslında. İnsan yok neredeyse sokakta. Küçük esnafların bazıları hariç hepsi kapadı. Sahil zombi istilasına çeyrek kala modunda.Yok kardeşim geleceğim demedim zaten yerimden kıpırdamamLakin hali hazırda orada yaşıyor olsaydım keşke.
Kumpirci de niye bira içiyorsunuz olm manyak mısınız ?Gel gel kumpirciye gidip bira yudumlariz. Erman abi sevmiş gibi gözüküyordu mekanı
GSCimbom Mobile App