Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumpirci de niye bira içiyorsunuz olm manyak mısınız ?
Mekanın konumu guzel ondan

Edit. Foto bulamadım akşam vaktinden. Denize sıfır, kale manzaralı, etraftaki mekanlardan hafiften rahatsız etmeyecek müziğin geldiği dalgaların fosur fosur sahile vurduğu güzel bi ortamı var.

Ulan harbi özlemişim ha. Biranın tadı ağzıma geldi şuan.

GSCimbom Mobile App

Fıkra gibi olay. Devlet salgın var diye yardım yapıyor, 1000 TL.

Millet bu parayı çekmek için 10 kişilik yerde 100 kişi birikiyor, gelinen noktanın sebebi zaten salgın.

Bunu öngörememeleri gerçekten kötü. Hayır halk napsın, o parayı bir an önce almak zorunda, temel ihtiyacına ulaşamayan salgını düşünür mü?

Millet bu parayı çekmek için 10 kişilik yerde 100 kişi birikiyor, gelinen noktanın sebebi zaten salgın.

Bunu öngörememeleri gerçekten kötü. Hayır halk napsın, o parayı bir an önce almak zorunda, temel ihtiyacına ulaşamayan salgını düşünür mü?

akp zekasi

devlet deneme yanılma yeri olmuş

insanların canı paradan daha kıymetli artık bunu herkes kavramalı.. sayın soylu lütfen bankalara koyduğunuz blokeyi kaldırın.

Bu sebepten kapattılar PTT yi. Ha zamanında mi yaptılar tabi ki hayır.
Şu süreçte Herşeyi düzgün yapıyoruz ama biraz geç. 1 kişinin 30 ksioye hastalığı bulaştırdıgi ortamda PTT sağolsun 1 i 100 yapmıştır.

GSCimbom Mobile App

Bu sebepten kapattılar PTT yi. Ha zamanında mi yaptılar tabi ki hayır.
Şu süreçte Herşeyi düzgün yapıyoruz ama biraz geç. 1 kişinin 30 ksioye hastalığı bulaştırdıgi ortamda PTT sağolsun 1 i 100 yapmıştır.

GSCimbom Mobile App
O geç kelimesi her şeyi bitiriyor. Saniyeler içinde 100 kişiye bulaşabilir virüs orada.

Yani bunu düşünmek zorundalar.

Muhtemelen bu süreçleri yönetecek personel eksikliği var, herhalde budur yani sebep yoksa zerre mantığı yok.

Ne ara Kumpirci'de bira yudumladık kardeşim? Ben niye hatırlamıyorum?
Abi yeri değil burası ama kel göbekli biraz yumuşakvari tavırlar sergileyen garsonu nası unutursun. Hahah sonra tekilacilara gitmiştik hani. İşlerin kesat ama kaziklanmadigimiz bi geceydi.

GSCimbom Mobile App

O geç kelimesi her şeyi bitiriyor. Saniyeler içinde 100 kişiye bulaşabilir virüs orada.

Yani bunu düşünmek zorundalar.

Muhtemelen bu süreçleri yönetecek personel eksikliği var, herhalde budur yani sebep yoksa zerre mantığı yok.
Ya bunlar toplantı yapıyorlar ya muhtemelen son dk ne yapalım ne yapalım diye bu örnekte görüldüğü gibi sonraki adımı kestirmedikleri bi hamle yapıp oturumu kapayıp ekran başına geçiyorlar. Sonuçları da bunlar işte.
Yoksa 2 dk kafa yorulsa sonuçlarının acımasız olacağının idrakina varmalari uzun sürmez.

GSCimbom Mobile App

Bence bir daha düşün ümmet dostu.

Kardeşim zaten yerimde kıpırdamam ben şu an. Bodrum'a gideceğim gibi bir şey demedim. Keşke hali hazırda Akyarlar'da ikamet ediyor olsaydım dedim. O habere konu olmuş İstanbul tayfası oranın af edersin ebesini belleyecek zaten.

Ulan en azindan etkisini azaltacak,virusun yayilimini yavaslatacak bisey bulun.ne boka yariyo bu bilim adamları,doktorlar vs araliktan beri var bu illet.5.aydayiz.

Danyal kardeşim hafızasını çalıştırmaya üşendi gibi gözüküyor.
Yok ya kendisi hatırlamıyor. Kaleyi arkasına vermişti. girişten en sağdaki deniz kenarına masaya oturmuştuk. Her yer doluydu zaten şansti yer bulmamız. Tuborg bira içmisti daha ne hatirlayayim yani. 2 şer tane içip kalktık hatta. Ben 3 içmiş olabilirim saat 11 gibi kalkmış olmalıyız ki tekilacilar boştu. 2 saat falan da orda takıldık herhalde. Mustafa abinin adamik adlı barda.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt