- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
ADAM be.arkadaşlar evden çıkmıyoruz evet ama sokak hayvanlarını unutmayalım yiyecek, su vs bırakmaya özen gösterelim biz yoksak onlar da yaşayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ADAM be.arkadaşlar evden çıkmıyoruz evet ama sokak hayvanlarını unutmayalım yiyecek, su vs bırakmaya özen gösterelim biz yoksak onlar da yaşayamaz
Çin bu kadar insanı nasıl iyileştirmiş
sinirliyiz felan ama bence ciddi anlamda fikir alınması lazım
krematoryumlar 7/24 calisiyormus neredeyse. cesetleri yakip yakip yok ediyorlarÇin bu kadar insanı nasıl iyileştirmiş
Kemallettinle konustum kisa vadede kelleni almayi dusunmuyor , yaza dogru 2000 gun civari sallar ama moral bozmak yok sayili gun cabuk gecer.
Kaç zamandır spor salonuna gitmiyordum malum nedenlerden dolayı dün evde yarım saatlik full body egzersizi yapayım dedim, lanet olsun yapmaz olaydım.
Tüm gün ölü gibi yattım ağrıdan bu corona bitirdi bizi bitirdi.
sent via GSC
Çin de hastaneler de robotlar çalışmaya başladıÇin bu kadar insanı nasıl iyileştirmiş
disarda kosmak ya da bisiklete binmek disinda bir sey yapamiyorum ben de. :/Kaç zamandır spor salonuna gitmiyordum malum nedenlerden dolayı dün evde yarım saatlik full body egzersizi yapayım dedim, lanet olsun yapmaz olaydım.
sent via GSC
Ben evde sporumu rahat yapıyomKaç zamandır spor salonuna gitmiyordum malum nedenlerden dolayı dün evde yarım saatlik full body egzersizi yapayım dedim, lanet olsun yapmaz olaydım.
sent via GSC
Kolumu kaldıracak halim bile yokFenadır kas ağrısı.
usta oyuncu turhan kaya koronavirüse yenik düsmüs..
yasina ragmen spor yapip kendine dikkat ediyormus oysa..