Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mansur yavaş diye yazılır kral diye okunur
helal sana be

Kurali koyanlar maskeyi dagitamiyor hep bir engeli var ama yillarca hortumlanmış, secim sonrati gelir kalemleri bir bir azaltilip surekli is yapmasi engellenen iki buyuk sehrin baskani bunu dagitiyor.
Ülkedeki son yillarda olan iki guzel seyden biri mansur başkan digeri imamoglu.
Şu hamlelere bakinca insanin ici ne kadar huzur kapliyorsa son 20 yila bakinca kara delik yaşıyorsun

Ne bu yaw tüm İspanya halkı şu an bize sövüyor?

Solunum cihazlarına el koymuşuz güya.

Yalandır herhalde?

16 rakamı sadece İstanbul için soylendi diğer iller için rakam verilmedi
Lakin hollandayla kıyas yanlış İstanbul 20milyonluk şehir Hollanda 15 milyon ülke

Hollandanin nufusu 15ten fazla ustadim. Istanbula yakın evet. Lakin 16 yinede korkunc bir rakam. Istanbuldaki insan trafiği inanilmaz derecede engellenmeli.. Bu sayi en kisa zamanda dusurulmeli

amerika'da günde 1000 kişi ölüyor bu tablo trump'ı götürür

Önce çekik gozlulere sağlam bir hamle bekliyorum ben tabi gotu kurtarabilirse secimde
Hollandanin nufusu 15ten fazla ustadim. Istanbula yakın evet. Lakin 16 yinede korkunc bir rakam. Istanbuldaki insan trafiği inanilmaz derecede engellenmeli.. Bu sayi en kisa zamanda dusurulmeli
Hollanda da hiçbir tedbir yok diyorlar halk elestiriyormus yasak vs yokmuş sanırım
Biz ise ülke çapında yasak veremiyoruz madem 1 hafta önce istanbulu komple kapatmış olsak Anadolu'yu ciddi oranda kurtarirdik heryerde yaydı cahiller bodrum girişinde Marmaris girişinde 4 km araç kuyruğu ne demek allah aşkına

Maskeyi nereden alıyoruz yaw eczaneden mi?

Önce çekik gozlulere sağlam bir hamle bekliyorum ben tabi gotu kurtarabilirse secimde

Hollanda da hiçbir tedbir yok diyorlar halk elestiriyormus yasak vs yokmuş sanırım
Biz ise ülke çapında yasak veremiyoruz madem 1 hafta önce istanbulu komple kapatmış olsak Anadolu'yu ciddi oranda kurtarirdik heryerde yaydı cahiller bodrum girişinde Marmaris girişinde 4 km araç kuyruğu ne demek allah aşkına
hollanda başbakanı halka gaz vermek dışında hiçbir şey yapmıyor

Maskeyi nereden alıyoruz yaw eczaneden mi?
rengim bugün köşe başı bir markete maske satışımız var. diye kağıt asılmıştı. Garip dönemlerden geçiyoruz. Kığılı da bakliyat falan satmaya başlamış diyorlar.

işler karıştı

İspanyaya gönderdiğimiz yardım uçağı bu mu acaba :asd:

"She added that both she and the Minister of Health, Salvador Illa, have spoken on this matter three times this week with their Turkish counterparts, and the result of these talks was the shipment that last Wednesday transported a Turkish military aircraft to Madrid.

However, this aircraft landed at the Torrejon de Ardoz base with 250,000 face masks, 20 anatomical masks, 750 eye shields, 2,000 PPE protective suits and 1,000 liters of antibacterial fluid. Without respirators.

Turkey sent this material in response to Spain’s request for help to NATO, a call that has only been answered so far by this country and the Czech Republic."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt