- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
biraktim senelerdir, steamde yok artik.
renktasimiza kolpa sikma ve karsisina cik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraktim senelerdir, steamde yok artik.
renktasimiza kolpa sikma ve karsisina cik
bilgisayarsiz profesör mü olur layynnpcde yok yillar oldu oynamadigim yoksa atardik sikinti yok
4 saat ne yapıyon spor?@Emrah Duvar 7-24 yemek yemiyorum.ogle yemegi yemem.kahvalti etmem.kurabiye,nutella vs yerim.sekersiz kahve,cay vs. Ekmek tuketmiyorum.aksamlari tabak tabak yemekte yemem öyle. Ama iyi yerim aksam yemegini.gunde 4 saatte spor yapıyorum![]()
@Emrah Duvar 7-24 yemek yemiyorum.ogle yemegi yemem.kahvalti etmem.kurabiye,nutella vs yerim.sekersiz kahve,cay vs. Ekmek tuketmiyorum.aksamlari tabak tabak yemekte yemem öyle. Ama iyi yerim aksam yemegini.gunde 2 saatte spor yapıyorum![]()
İtalya : İlk ölümden 463 ölüme 17. günde çıktı.
Türkiye:İlk ölümden 425 ölüme 17. günde çıktı.Pizza ve kebap genelde sampiyon oldugumuzda ve derbi kazandigimizdaC.T.T ve pizza yok msjinda.?
Kopek gifi at acil !!!Pizza ve kebap genelde sampiyon oldugumuzda ve derbi kazandigimizda
Gsc hukumeti yasakladi dedin yaKopek gifi at acil !!!
@Emrah Duvar 7-24 yemek yemiyorum.ogle yemegi yemem.kahvalti etmem.kurabiye,nutella vs yerim.sekersiz kahve,cay vs. Ekmek tuketmiyorum.aksamlari tabak tabak yemekte yemem öyle. Ama iyi yerim aksam yemegini.gunde 2 saatte spor yapıyorum![]()
Türkiye:İlk ölümden 425 ölüme 17. günde çıktı.
Bu ne lan doğru mu bu
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne lan doğru mu bu
Oha
Foruma girmeyi de spordan sayıyorsun herhold baby
Okuldan dershaneden kaçıp dust2 oynamak gibisi varmıydı be.aaah aah gencligim o oyunla gecti, ne oynardik be
de_dust2
Fy_iceworld
fy_pool_day
de_aztec
Okuldan dershaneden kaçıp dust2 oynamak gibisi varmıydı be.
kaynaklarına hızlıca baktım yanlış olabilir bu saatte hesap ama az çok bu yönde çıkıyorİtalya : İlk ölümden 463 ölüme 17. günde çıktı.
Bu ne lan doğru mu bu