- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Likelarıma ortak olup ekmeğime kan mı doğrayacaktın ha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Likelarıma ortak olup ekmeğime kan mı doğrayacaktın ha?
almanyada hastanelerde maske kitligi baslamis. kenyadan siparis edilen 6 milyon maskenin kargosuna, yoldayken birileri el koyup amerikaya göndermisler.

Çiftleştirek mi? Tam 1 götçü ve çok azgınBahçem var, köpeğimle oynuyorum.
davetiyen var mı reis![]()
Benim kız bunu silker.Çiftleştirek mi? Tam 1 götçü ve çok azgın
![]()
Nasıl bişey çıkar acaba deneyip görmek lazım.Benim kız bunu silker.
Nasıl bişey çıkar acaba deneyip görmek lazım.
Boyu yeterse bizimkinin deneyebiliriz ne dersin
Göt sik, napıyonuz olm siz burada
davetiyen var mı reis![]()
almanyada vaka sayisi 79 bin olmus
düne göre 6 bin artis var
1000 küsür ölü var dediler demin
![]()
Corona in Deutschland: Mehr als 1200 Tote im Land - Ärzte und Pflegekräfte schlimm betroffen
Corona in Deutschland: Seit Tagen steigen die Todeszahlen stark an. Mittlerweile sind weit über 1200 Menschen gestorben. Auch viele Ärzte und Pflegekräfte sind infiziert.www.merkur.de
Das Coronavirus breitet sich in Deutschland aus: 1152 Menschen sind bereits gestorben, 85.432 sind mit Covid-19 infiziert.
![]()
Lage in New York spitzt sich zu: Werden riesigen Schwall erleben - Bayer nach Corona-Party im Knast
Das Coronavirus breitet sich in Deutschland aus: 1152 Menschen sind bereits gestorben, 85.432 sind mit Covid-19 infiziert. Weltweit wurden bereits mehr als eine Million Fälle registriert. Mittlerweile verzeichnen die USA mit mehr als 266.000 Fällen die meisten Corona-Fälle weltweit. Alle...www.focus.de
bu r10un olayi ne eskiden beri üyelik degisik burada LOCA falan mi
bu r10un olayi ne eskiden beri üyelik degisik burada LOCA falan mi
 kesin guvenlidirDavetiye usülü takılıyorlar güvenilir bir ortam olsun diye.