Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çok ticaret yaptım ve çok şey öğrendim sevdiğim bir site

Renktaş benim orda 12-13 senelik bi hesabım var ama şifremi unuttum ve malesef ozamanlar kullandığım mail hesabınıda. Kullanıcı adını hâla biliyorum, ama siteden hiç bir yöneticiye ulaşamıyorum. 1-2 kere yönetime mail’de atmıştım ama ulaşamıyorum. Vaktin olduğunda bi yardımcı olabilirmisin ?

Renktaş benim orda 12-13 senelik bi hesabım var ama şifremi unuttum ve malesef ozamanlar kullandığım mail hesabınıda. Kullanıcı adını hâla biliyorum, ama siteden hiç bir yöneticiye ulaşamıyorum. 1-2 kere yönetime mail’de atmıştım ama ulaşamıyorum. Vaktin olduğunda bi yardımcı olabilirmisin ?

Olur hocam deneriz

Afiyet olsun Emrah

Nys uzatmayalım yaw konumuz korona
Biz sevdiklerimize yediğimizden ikram ederiz. Sana da afiyet olsun Berke.
Orta direk ve altı çok zarar görecek bu virüs sürecinde. Devlet hiç bir şekilde yardımcı olmuyor. İnsanlar şu anda işverenlerin insafına bırakılmış durumda.

IMG_20200404_181701.webp

Lan oğlum :asd:

Güney Kore gibi bir test sistemi kurmak çok mu zor? En azından İstanbul, Ankara, İzmir'de falan uygulansa salgın kontrole alınır.

Bizim istanbuldaki kuzenin kocasinin 8 yasindaki yegeninde cıkmış corona ama iyiymis durumu.dayisinin torunuymus cocuk.yine bi enistenin de 50 yaşındaki akrabasi ölmüs coronodan.4 kisinin durumu da agirmis

Bizim istanbuldaki kuzenin kocasinin 8 yasindaki yegeninde cıkmış corona ama iyiymis durumu.dayisinin torunuymus cocuk.yine bi enistenin de 50 yaşındaki akrabasi ölmüs coronodan.4 kisinin durumu da agirmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt