Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyayla hiçbi kıyasa gitmeyin adamlar gaziantepspor gibi her maç 5-6 yiyen takım hüviyetinde italya gibi de olamayız istesek bile

SEX​
DEATH RATE
confirmed cases
DEATH RATE
all cases
Male
4.7%
2.8%
Female
2.8%
1.7%

Biz hic bir zaman italya olamayiz aldigimiz onlemlerden veya iyi yonetimden degil 80 yas uzeri olum orani cok yuksek bizde zaten o yasa kadar yasamak mucize

80 yaz uzerini goren mucize gibi o yuzden olum orani avrupadan dusuk olacaktir bu kesin zaten olum oranina bakmak yanlis enfekte sayisi surec yonetiminin iyi kotu oldugunu gosterir gunde 3000 az sayi degil

Fazla vaka çıkıyor diye niye götünüzü yırtıyorsunuz ki anlamıyorum, fazla vaka çıkması iyi bişey çünkü toplumdan hemen izole edebiliyorsun o kişileri. Zaten test-vaka oranından belli ki aramızda bile bu virüsü farkında olmadan geçirmiş veya şu an olan ama semptom göstermeyen birçok kişi olma ihtimali yüksek. Ne kadar fazla test yaparsan ne kadar fazla vaka tespit edersen bu işten o kadar çabuk sıyrılırsın.

Mesele fazla vaka çıkması değil, mesele hala sirkülasyonun devam etmesi ve vaka sayılarının düşme eğilimi gösterme umudu vermemesi.

Şehirleri karantinaya alan önlem, milleti yollara döküyorsa burda bir yanlış var.

31 ocak değil mi ilk vaka İtalya'da?

İlk ölüm de 22 şubattı sanki. Tabii bir yere kadar sadece 3 Çinlide vardı.
2019-2020 koronavirüs salgınında İtalya, 31 Ocak 2020 tarihinde Roma'da bulunan iki Çinli turiste yapılan testin pozitif çıkmasının ardından İtalya'da ilk iki koronavirüs vakası rapor edildi. Bir hafta sonra salgın merkezi olan Vuhan kentinden İtalya'ya dönen İtalyan vatandaşı bir erkeğin hastalanması ve yapılan test sonucunun pozitif çıkması ile İtalya'da doğrulanan vaka sayısı 3'e çıktı. 21 Şubat tarihinde İtalya'nın kuzeyindeki Lombardiya bölgesinde yeni 16 vaka tespit edildi. 22 Şubat tarihinde 60 yeni vaka rapor edildi ve hastalıktan dolayı iki hafta hastanede tedavi altına alınan 78 yaşındaki adamın hayatını kaybetmesi sonucunda İtalya'da salgından dolayı ilk ölüm gerçekleşti.[2] (vikipedi)

TRT Haber gündüz bunu paylaşmış
Niğde'de vaka 3 tü 12 olmuş
gelmeyin ulen Niğde'ye

TÜRKİYE-VAKA-HARİTASI.webp

Adama yazdım, ödemeyi ibandan yaptım (Whatsappten konuştuk),

adam pazartesi kargoya vermek yerine, para da pazartesi hesabına geçecek olmasına rağmen, bugün kendisi arabayla getirdi maskeleri.

arkadaşlarıma önermemi ister misiniz dedim, amacım forumdakilere yardım etmek, yorum yazarsanız makbule geçer dedi, üyeliğe sizin attığınız linki görünce başvurmuştum bugün, teşekkür edebilmek için aktivasyonu bekliyorum.

ürün klasik maske de olsa(beklentim zaten bu yöndeydi), hizmetin böylesini görmedim cidden. gelen maskeleri de 5er 5er dağıtıyorum şimdi etrafta ihtiyacı olanlara

IMG_6215.webp

IMG_6213.webp

2019-2020 koronavirüs salgınında İtalya, 31 Ocak 2020 tarihinde Roma'da bulunan iki Çinli turiste yapılan testin pozitif çıkmasının ardından İtalya'da ilk iki koronavirüs vakası rapor edildi. Bir hafta sonra salgın merkezi olan Vuhan kentinden İtalya'ya dönen İtalyan vatandaşı bir erkeğin hastalanması ve yapılan test sonucunun pozitif çıkması ile İtalya'da doğrulanan vaka sayısı 3'e çıktı. 21 Şubat tarihinde İtalya'nın kuzeyindeki Lombardiya bölgesinde yeni 16 vaka tespit edildi. 22 Şubat tarihinde 60 yeni vaka rapor edildi ve hastalıktan dolayı iki hafta hastanede tedavi altına alınan 78 yaşındaki adamın hayatını kaybetmesi sonucunda İtalya'da salgından dolayı ilk ölüm gerçekleşti.[2] (vikipedi)
Buradaki mevzu zaten sallamamış olmamaları.

Sadece 19 şubattaki Atalanta Valencia maçından sayısız vaka çıktı. Üstüne hem İtalya içine hem İspanya'ya yayıldı falan.

Muhtemelen 21 şubatta sayısız vaka vardı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt