Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesela kapalı bir ortamda kullanılabilir mi? Yada kullaıldığında o ortamı ne kadar süre için sterilize etmiş oluyor
Tamamiyle farazi konuşuyorum: Diyelim kullanmadığın bir odada; dışarıdan aldığın ürünleri koyuyorsun ve o odaya UV ışını koyuyorsun(Bildiğim kadarıyla ayrıca karanlık bir ortam olması gerekli). Orada bir süre bekletiyorsun(zamanını tam bilmiyorum, galiba kullandığın ışının gücüne göre değişiyor süre)sonra dezenfekte ya da steril etmiş oluyorsun.

gülüşünüzü saklamayın diye sizler için tasarladım.

1586090538330.webp

1586090561277.webp

gülümsemenin en çok yakıştığı doktorlara 1 paket hediye @Melih Peker (sana 2 😳 )

1586090621620.webp

Sabah herkes dışarı çıkıyor galiba. Kayıpsınız hep.

Eskiden olduğu gibi tekrardan kalabalık olman dileğiyle Bursa'm!

Kız arkadaşım orada onunla konuşuyordum şimdi. Arabayla dolanmaya çıkıyorlar sıkıntıdan. Çekirge tarafına salmıyormuş polisler kimseyi. Karantinaya mı aldılar çekirgeyi?

Kız arkadaşım orada onunla konuşuyordum şimdi. Arabayla dolanmaya çıkıyorlar sıkıntıdan. Çekirge tarafına salmıyormuş polisler kimseyi. Karantinaya mı aldılar çekirgeyi?
8 gündür evdeyim.Sadece kredi taksidi için Setbaşı na inmiştim.Orada da in cin top oynuyordu.Cekirge karantina falan hiç haberim yok.

Karantina olacağını bilsem bir Zurna sipariş ederdim. Şimdiye çözerdim. Bir zurnacı düğün başı 450-500€ arası kazanıyormuş. Toplasan iki saat çalmıyor bile bir düğünde.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Sabah 7 de falan çektiler heralde bu görüntüleri zira gerçekle pek alakası yok

Bugün Kocaeli yahya kaptanda bulunan pazara yakın bir yere gittim. Ne maske var ne mesafe var. İnsanlarin yarisinda var, yarisinda yok herkes gayet rahat. Biz bu virusun ustunden bu kafa ile gecemeyiz.

Arkadaşlar sizlerden rica ediyorum.

Hindistan'da kalmış ve dönemiyen bir akrabam var. Onunla beraber aynı şekilde 108 kişi varmış. Twitter kullanan arkadaşlar retweet yapabilirmi ?

Bugün Kocaeli yahya kaptanda bulunan pazara yakın bir yere gittim. Ne maske var ne mesafe var. İnsanlarin yarisinda var, yarisinda yok herkes gayet rahat. Biz bu virusun ustunden bu kafa ile gecemeyiz.
Yahya Kaptanda oturuyorum ben de renktaş ama buralarda kimseler yok ya.Bi geçen gün markete diye çıktım evden o zaman bile doğru düzgün insan yoktu dışarılarda.Pazar diye mi çıktı millet naaptı acaba.

700 dairelik bir sitedeyiz. Bugün havanında güneşli olmasıyla beraber çoluk cocuk aşağıya büyükler desen yürüyüşe falan cıkmıstı. Sonra bi anda polis arabası siteye giriş yapıp herkesi kovaladı. Çocukların binalara kaçışı falan. Ulan bir film içindeysek lütfen ileri sarın artık

700 dairelik bir sitedeyiz. Bugün havanında güneşli olmasıyla beraber çoluk cocuk aşağıya büyükler desen yürüyüşe falan cıkmıstı. Sonra bi anda polis arabası siteye giriş yapıp herkesi kovaladı. Çocukların binalara kaçışı falan. Ulan bir film içindeysek lütfen ileri sarın artık

Kamerayla az çekseydin şurda iki gülerdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt