Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
80 seneye kalmaz hepimiz ölürüz.Gidişat konusunda genel fikrin nedir hocam
Dikkat et kendine, güzel yaşa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
80 seneye kalmaz hepimiz ölürüz.Gidişat konusunda genel fikrin nedir hocam
Aradığım bakış açısı bu işte80 seneye kalmaz hepimiz ölürüz.
Dikkat et kendine, güzel yaşa
Saç tarıyorlar desek doğru mudur?Sucuk mu
insanlardan 300 iqluk bir hareket.Here we go
![]()
Koronavirüs - Çin'de karantina yasakları hafifletildi, on binlerce kişi parklara akın etti - BBC News Türkçe
Çin'de karantina ve seyahat yasaklarının hafifletilmesinin ardından hafta sonunda binlerce kişi, tehlikenin henüz geçmediği uyarılarına rağmen turistik yerlere akın etti.www.bbc.com
konakçısını öldürmemek için mutasyona uğrayacağını söylüyorlardıVirüs bence mutasyon geçirdi ve geçirmeye de devam ediyor. Etkileri azalıyor sanki. Son bulaşan yaşlı insanlar eskisi kadar ağır geçirmiyormuş deniyor. Umarım doğrudur.
Avusturya 14 Nisan dan itibaren Corona ile ilgili alınan kararları yavaş yavaş kaldıracakmış. Ilk olarak küçük nalburdan hırdavatçı dükkanları falan açılacakmış.
1 Mayıs'tan itibaren de gerikalan diğer iş yerleri, kuaförler, avmler açılacakmış.
Gastronomi ve oteller ise en erken Mayıs'ın ortasında açılacakmış. Genel dışarı çıkmama tedbirleri ise Nisan sonuna kadar uzatılmış.
sent via GSC
Saç tarıyorlar desek doğru mudur?
10 gün önce de sağlam duyum aldım yasak geliyor okulların tatil olacağını bildim diyen vardıÇarşamba sokağa çıkma yasağı muhabbeti var haberiniz ola kesinliği yok ama
Xddddddo.... sucuk @Musap Aydinli @Yunus Emre
Aga bu iş transfer duyumuna döndü ya.Çarşamba sokağa çıkma yasağı muhabbeti var haberiniz ola kesinliği yok ama
10 gün önce de sağlam duyum aldım yasak geliyor okulların tatil olacağını bildim diyen vardı
patladı kendisi