Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdoğan açıklama yapacak

Sokağa çıkma yasağı için bir emniyet amirinin kağıt geldiğini söylediğini iletmiştim. Tabi kağıtta da kesin değil öyle bir karar alınabilir hazırlığınızı yapın demişler.

Umarım öyle olur

Sokağa çıkma yasağı gelirse dahada fazla işyeri kapanır ticaret durma noktasina gelir bunu maddi olarak karşılama garantisi veremeden sokağa çıkma yasağı vermez reis
Israrla üretime devam edicez deyip duruyor

Erdoğan açıklama yapacak

Sokağa çıkma yasağı için bir emniyet amirinin kağıt geldiğini söylediğini iletmiştim. Tabi kağıtta da kesin değil öyle bir karar alınabilir hazırlığınızı yapın demişler.

Umarım öyle olur
Hiçbir şey olmaz.Millet virüs yerine açlıktan mı ölecek?Sokağa çıkma yasağında millete maddi destek sağlayacak mı?

cuma vs pzrtesi klasik olarak çıkıyor zaten bu aralar.çok birşey değişeceğini sanmıyorum.

bence sokağa çıkma yasağının gelmeyeceğinden değilde,tekalifi milliye kararlarının genişletilebileceğinden çekinin ;D

Aktif hasta sayısı yarın 1 milyonu geçecek ama ortalık sanki biraz durudu gibi

Usa hariç çoğu ülkede durulma hatta ufakta olsa gerileme başladı biz stabil gidiyoruz 2 ihtimal var ya bu şekilde stabil giderek zamanla düşüşe gececez yada stabil gidip pik yapıp sonra düşüşe gececez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt