Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlaçlar genelde 4 ile 11 gün arasında etkisini gösteriyor diye hatırlıyorum
Bu yüzden Çin'den gelen ilacın etkisini beklemiştik
İlk başlarda 80 lerde olan iyileşme 300 lere çıktı böylece
Bence farklı hastalarda farklı ilaç kullanıyor olabilirler etkiyi gözlemlemek için
Eğer Çin'den gelen ilaç (Favipiravir) etkiliyse ki öyle gözüküyor bunu genele yaymamız gerekiyor

Bir doktor Plazma tedavisi çok etkili olmuş diyordu Çin'de ama onun uygulanabilmesi için biraz süre lazım galibai hastaların iyileşmesi falan.

Mayis ayi geiince millet evde durmaz lan

Son 3 gündür ölü sayısı 60-70 civarlarında pik noktası bu ise artık düşüşe geçmesi lazım çan eğrisinin tepe noktası

Valla 2 haftada bi cikiyorum,bu hafta belki çıkarım alisveris icin
Aferin doğru olan bu. Zorunluluk olmadığı sürece cikilmamasi lazım. Keşke sokağa çıkma yasağı gelse de biz de rahat etsek kendini dışarıda saçma sapan aktivitelerle uğraşanlar da.

Bugun bi dy koşu yapıyordu mesela

GSCimbom Mobile App

Aferin doğru olan bu. Zorunluluk olmadığı sürece cikilmamasi lazım. Keşke sokağa çıkma yasağı gelse de biz de rahat etsek kendini dışarıda saçma sapan aktivitelerle uğraşanlar da.

Bugun bi dy koşu yapıyordu mesela

GSCimbom Mobile App
Dışarı çıkanlar da baya gergin insana zombi gözüyle bakıyorlar host desen ortalık karışacak

Reis salgın sonrasi dunya lideri olacağını mı kasdetti acaba fırsat falan derken.sürekli her basın toplantısında söylüyor.acaba tek başınayken ne hayaller kuruyor çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt