- 20 Eylül 2009
- 19.177
- 17.726
- 2.773
Dışarı çıkanlar da baya gergin insana zombi gözüyle bakıyorlar host desen ortalık karışacak
Hocam, birisi bana yolda yürürken ve durup dururken host dese ortalığı karıştırırım. Normal bi durum yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dışarı çıkanlar da baya gergin insana zombi gözüyle bakıyorlar host desen ortalık karışacak
yeni dunya duzeninde yerimizi almamiz lazimReis salgın sonrasi dunya lideri olacağını mı kasdetti acaba fırsat falan derken.sürekli her basın toplantısında söylüyor.acaba tek başınayken ne hayaller kuruyor çok merak ediyorum.
Çok karışmayın etliye sütlüye bu ara. Mesafeden 3bin geçirirler Vala.Dışarı çıkanlar da baya gergin insana zombi gözüyle bakıyorlar host desen ortalık karışacak
Avrupa şimdi salgını reis yaptı diye iftira atacak dünya düzenini bozmak için diyecekler. Reise böyle ithamlar gelmesi üzer biziZaten öyle asrın lideri olucak salgından sonra
Sana zombi görmüş gibi bakana naparsın hocam gülücük mu atarsınHocam, birisi bana yolda yürürken ve durup dururken host dese ortalığı karıştırırım. Normal bi durum yani.
Kaplana yaklaşıp da ona hastalığı bulaştıran kim acabaAmerika'da bir hayvanat bahçesinde kaplanın Covid 19 testi pozitif çıkmış. İnsandan hayvanlara da mı bulaşıyor artık? Bu durum beni biraz endişelendirdi. Evimde evcil hayvanım var çünkü.
Plazma tedavisi İnönü üniversitesinde başlanmış, bugün açıkladılarBir doktor Plazma tedavisi çok etkili olmuş diyordu Çin'de ama onun uygulanabilmesi için biraz süre lazım galibai hastaların iyileşmesi falan.
:sarıkalp::kırmızıkalp:Deme zaten,virus bitince dersin,nobeti acip![]()
geriye birtek maskeyi doğru takmasi kalmış başkanın
Rahatsız olmuştur. Ya ben normal zamanda kedileri tararken falan triplere giriyorum ağzını burnunu sıkan şey geriyor beni maskeyi çekiştirip duruyorum. Daha minimalist yapmak lazim bu maskelerigeriye birtek maskeyi doğru takmasi kalmış başkanın