Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler piyasada dolaşan siyah maskeyi sağlığınızı düşünüyorsanız kullanmayın. O maskelerin kumaşında apre maddeleri bulunuyor sağlık için zararlı. Bulabiliyorsanız dışı açıl yeşil veya açık mavi cerrahi maskelerden alın. Ffp2 veya ffp3 tabi iyi olur ama onları sağlıkçıların kullanması şu dönemde daha iyi. He illa ben ffp2 alacam diyorsanız ventilsiz olanını alın

Rahatsız olmuştur. Ya ben normal zamanda kedileri tararken falan triplere giriyorum ağzını burnunu sıkan şey geriyor beni maskeyi çekiştirip duruyorum. Daha minimalist yapmak lazim bu maskeleri
saglik için herseye dikkat edilmeli renkdas hele birde belediye başkanı isen daha da dikkatli olmak lazim internette binlerce insan görüyor örnek alıyor vs.

saglik için herseye dikkat edilmeli renkdas hele birde belediye başkanı isen daha da dikkatli olmak lazim internette binlerce insan görüyor örnek alıyor vs.

Sıkıntı şu ki gözlük varken maskeyi burna kadar getirince buğulanma oluyor ondan aşağıda tutmuştur.

Tayyip bir halt yapmadan show yapmaya calisiyor

Boyle olunca klasik olarak tarihten bahsetmeye basladi, kurtulus savasiyla covid-19'u benzeterek halktan para toplanabilir dedi, kendi beceriksizliklerini yine halkin kendisine olan kosulsuz ve bagnazca bagliligiyla telafi ediyor.

Tayyibin bu donemleri bu ulke icin bir lutuf resmen bu donem bittiginde herkes dinin gercek yuzunu de bir kez daha gormus olacak.

Bu ulke insaninin zihnini butun dinlerden kurtaracagiz insallah.

Allah yardimcimiz olsun.

Dinin değil, din tüccarlarının.

30 ülkede 6200 doktorun katıldığı bir ankette doktorların %37'si sıtma ilacı Hidroksiklorokin in piyasadaki en iyi tedavi olduğunu belirtti.
Çin'de yapılan Hidroksiklorokin çalışmaları ilacın ''test sonucu pozitif olup ciddi semptom göstermeyen hastalarda'' ciddi sonuçlar verdiğini göstermektedir.
Bu ilaca karşı iyimser yaklaşıma rağmen Dünya Sağlık Örgütü ''herhangi bir ilacın bu hastalığı tedavi edebileceğine dair kesin kanıt yoktur''diyor.
Ancak dünyanın dört bir yanındaki doktorlar sıtma ilacını hastalarına reçete etmeleri için meslektaşlarına yeşil ışık yaktı.
NHS(İngiltere Ulusal Sağlık Servisi) bu hafta koronavirüs tedavileri için dünyanın en büyük klinik çalışmalarını başlattığını duyurdu ve Hidroksiklorokin'i de sağlık görevlilerinin test edeceği ilaçlar listesine ekledi.
Dünya genelinde yapılan ankete göre sıtma ilacı Hidroksiklorokin'in en yaygın İspanya'daki doktorlar tarafından doktorların %72'sinin tedavide kullandığı anlaşıldı.
İtalya'da bu oran %53 iken Çin'de ise bu oran %44 oldu

30 ülkede 6200 doktorun katıldığı bir ankette doktorların %37'si sıtma ilacı Hidroksiklorokin in piyasadaki en iyi tedavi olduğunu belirtti.
Çin'de yapılan Hidroksiklorokin çalışmaları ilacın ''test sonucu pozitif olup ciddi semptom göstermeyen hastalarda'' ciddi sonuçlar verdiğini göstermektedir.
Bu ilaca karşı iyimser yaklaşıma rağmen Dünya Sağlık Örgütü ''herhangi bir ilacın bu hastalığı tedavi edebileceğine dair kesin kanıt yoktur''diyor.
Ancak dünyanın dört bir yanındaki doktorlar sıtma ilacını hastalarına reçete etmeleri için meslektaşlarına yeşil ışık yaktı.
NHS(İngiltere Ulusal Sağlık Servisi) bu hafta koronavirüs tedavileri için dünyanın en büyük klinik çalışmalarını başlattığını duyurdu ve Hidroksiklorokin'i de sağlık görevlilerinin test edeceği ilaçlar listesine ekledi.
Dünya genelinde yapılan ankete göre sıtma ilacı Hidroksiklorokin'in en yaygın İspanya'daki doktorlar tarafından doktorların %72'sinin tedavide kullandığı anlaşıldı.
İtalya'da bu oran %53 iken Çin'de ise bu oran %44 oldu

Araştırma'da İspanya'daki hekimlerin %72sinin COVID19 tedavisi için Hidroksiklorokin kullandığını söylemişti.
Yine iyileşen hasta sayılarına baktığımızda İspanya 40 bin gibi bir sayıyla bir çok ülkeye fark atarak Çin'den sonra en çok hasta iyileştiren ülke konumunda.

2020-04-06 (5).webp

Fransada 5171 yeni vaka cikmis son 24 saat'te, dün sadece 2886 yeni vaka aciklanmisti

ispanya ayin 26 sina kadar karantinada
adaları ,15 inde is bası yapacaklarmış ufaktan,1,5 milyon maske gelmis
pilot bölge olacakmisiz
ilk etapta belli gruplar acilacakmis,banka,subesel seyler yani

normale döndürme islemleri baslicak sanırım

SON DAKİKA - #COVID19 teşhisi konan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yoğun bakıma alındı.

Yavas yavas avrupa da normale dönme cabalari var da bana pek mantikli gelmiyor bu

Avrupa da tek bir ulkede bile düsüs yok simdilik Ama buna ragmen normale dönmek istiyorlar nasil olacaksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt