Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olağanüstü. Bugün pırasa sabunladım keyfim iki kat arttı, tabi ileride bulamayız falan ne olur ne olmaz diye sabunladıktan sonra küp küp doğradığım soğanları küçük parçalar halinde derin dondurucuya atmanın verdiği keyfi hesaba katmadım, onu da dahil edersek olağanüstüden bir tık öte iyiyim diyebilirim.

Tayyip bir halt yapmadan show yapmaya calisiyor

Boyle olunca klasik olarak tarihten bahsetmeye basladi, kurtulus savasiyla covid-19'u benzeterek halktan para toplanabilir dedi, kendi beceriksizliklerini yine halkin kendisine olan kosulsuz ve bagnazca bagliligiyla telafi ediyor.

Tayyibin bu donemleri bu ulke icin bir lutuf resmen bu donem bittiginde herkes dinin gercek yuzunu de bir kez daha gormus olacak.

Bu ulke insaninin zihnini butun dinlerden kurtaracagiz insallah.

Allah yardimcimiz olsun.

Dinsizligi zihinlere empoze etmek icin Allahtan yardim dilemek enteresan olmus rengim.

:crushed:

91446442_10157651412177851_4910166514419630080_o.jpg

Tayyip bir halt yapmadan show yapmaya calisiyor
Boyle olunca klasik olarak tarihten bahsetmeye basladi, kurtulus savasiyla covid-19'u benzeterek halktan para toplanabilir dedi, kendi beceriksizliklerini yine halkin kendisine olan kosulsuz ve bagnazca bagliligiyla telafi ediyor.
Tayyibin bu donemleri bu ulke icin bir lutuf resmen bu donem bittiginde herkes dinin gercek yuzunu de bir kez daha gormus olacak.
Bu ulke insaninin zihnini butun dinlerden kurtaracagiz insallah.

Allah yardimcimiz olsun.
hem gavur hem Allah yardımcımız olsun diyor hem de inşallah diyor . bu nasıl ifadelerdir ?
bu arada tarihte senin gibiler çok geldi geçti şimdi ateşe odun olmak için zaman sayıyorlar.

Yavas yavas avrupa da normale dönme cabalari var da bana pek mantikli gelmiyor bu

Avrupa da tek bir ulkede bile düsüs yok simdilik Ama buna ragmen normale dönmek istiyorlar nasil olacaksa

Öngörü olsa gerek artış ve azalıştan az çok tahmin yapılır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt