Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sarı kafa şu illet bitince Çin'lilerin içinden geçmezsen yazıklar olsun.Tek umudumuz sensin.
Geçer geçemez onu bilemiyorum ama çok uğraşacağı kesin, tabi bu biraz da ABD'nin süreci nasıl atlatacağına bağlı işler çok kötü giderse içeride öyle bunalır ki dışarıyla ilgilenecek hali kalmaz. Bu da bir olasılık. Sadece Trump değil bu arada batı blok halinde uğraşacak Çin'le ki gayette haklılar. 6 haftalık karartma olayı yenilir yutulur bir olay değil bütün dünyayı tehlikeye attılar.

Adamların virüs ile mücadele için kurduğu yapının adına bak coronavirus task force. Resmen güven veriyor, çok darda kalınırsa virüsün üstüne bomba yağdırmak suretiyle işi çözeceklermiş gibi hissettiriyor, bizimkine bak bir de '' bilim kurulu '' . Ortaokul müsamer egrubu ismi gibi bir şey. Her an teknoloji mi yener yoksa doğa mı tartışması yapacaklarmış gibi hissettiriyor.
Bunların dili niye böyle özel geliyor insana abi.

En basiti kurumlarının kısaltmalarının falan bile epey havalı bir durumu var nedense. Atıyorum FBI, CIA gibi mesela.

sent via GSC

Bunların dili niye böyle özel geliyor insana abi.

En basiti kurumlarının kısaltmalarının falan bile epey havalı bir durumu var nedense. Atıyorum FBI, CIA gibi mesela.

sent via GSC
İsmail başkan bir önceki sayfada açıklamış ben de katılıyorum o fikre, hollywood etkisi büyük ihtimalle. Gerçekten de havalı geliyor.

Geçer geçemez onu bilemiyorum ama çok uğraşacağı kesin, tabi bu biraz da ABD'nin süreci nasıl atlatacağına bağlı işler çok kötü giderse içeride öyle bunalır ki dışarıyla ilgilenecek hali kalmaz. Bu da bir olasılık. Sadece Trump değil bu arada batı blok halinde uğraşacak Çin'le ki gayette haklılar. 6 haftalık karartma olayı yenilir yutulur bir olay değil bütün dünyayı tehlikeye attılar.
Abi Çernobil faciası da böyleydi.Çernobil faciasını saklayanlarda Komünist yönetimdi.Çin yönetimi de komünist...Burada komünistlere giydirince millet bize sallamaya başlıyor.Hâlâ komünizme toz kondurmayanları gördükçe çıldırıyorum.Daha iyi bir dünya için komünizmin dünya üzerinden silinmesi gerekiyor.Açık ve net...

Abi Çernobil faciası da böyleydi.Çernobil faciasını saklayanlarda Komünist yönetimdi.Çin yönetimi de komünist...Burada komünistlere giydirince millet bize sallamaya başlıyor.Hâlâ komünizme toz kondurmayanları gördükçe çıldırıyorum.Daha iyi bir dünya için komünizmin dünya üzerinden silinmesi gerekiyor.Açık ve net...
Yav artık komünizm bu çağda savunulabilecek bir şey değil, zaten mevcut dünyada da ciddi olarak savunan etkin bir grup kalmadı zira teknik olarak da mümkün değil lakin bahsettiğin olayların ve bahsettiğin yönetimlerin eylemleri üzerinden komünizme saldırmak da doğru olmaz. Bahsettiğin ülkeler ve bu ülkelerin dönemlerinde ne kadar komünist oldukları çok tartışmalı bir konu, teoride komünizmin tesis edilmesi halinde devlet diye bir yapı olmaması gerekir ve ''organizasyon'' işi de tam anlamıyla şeffaf olmalı, buna dışişleri de dahil. Ama işte pratikte uygulanabilir olmadığı için adı komünist, gerçekte faşist devletler veya yapılar ortaya çıktı. Neyse bu buranın konusu da değil zaten.

IMG_20200407_010913.webp

Trump'ın konuşmasının özeti: Çok büyük, baya büyük ama öyle böyle büyük olmayan uçaklarla malzeme yardımı yapılacakmış.
B-2 lerle bombalasınlar virüsleri, uçağın tanesine 1 milyar ver, kullacak herif kilosu 5 dolar olan et yüzünden ölsün sonra uçağı da şeyine şeet.

Olmaya cihanda devlet, bir nefes sıhhat gibi.

Ulan ne büyük insanlar yönetmiş dünyayı ama birikimlerinden aktarılan çok bir şey yok, zamanımızda bakınca.

Bu insanoğlu katıksız gerzek

Yav artık komünizm bu çağda savunulabilecek bir şey değil, zaten mevcut dünyada da ciddi olarak savunan etkin bir grup kalmadı zira teknik olarak da mümkün değil lakin bahsettiğin olayların ve bahsettiğin yönetimlerin eylemleri üzerinden komünizme saldırmak da doğru olmaz. Bahsettiğin ülkeler ve bu ülkelerin dönemlerinde ne kadar komünist oldukları çok tartışmalı bir konu, teoride komünizmin tesis edilmesi halinde devlet diye bir yapı olmaması gerekir ve ''organizasyon'' işi de tam anlamıyla şeffaf olmalı, buna dışişleri de dahil. Ama işte pratikte uygulanabilir olmadığı için adı komünist, gerçekte faşist devletler yapılar ortaya çıktı. Neyse bu buranın konusu da değil zaten.
En önemli konu şeffaflık zaten...Şeffaflık olmayınca dünyayı geç haberdar edip,olayları saklayıp felakete sürüklüyorsun.

B-2 lerle bombalasınlar virüsleri, uçağın tanesine 1 milyar ver, kullacak herif kilosu 5 dolar olan et yüzünden ölsün sonra uçağı da şeyine şeet.

Olmaya cihanda devlet, bir nefes sıhhat gibi.

Ulan ne büyük insanlar yönetmiş dünyayı ama birikimlerinden aktarılan çok bir şey yok, zamanımızda bakınca.

Bu insanoğlu katıksız gerzek
İlgili kısım efsaneydi yav 1-2 dakika falan uçağın büyüklüğünü anlattı, hakikaten tam tip yav. :D

doların 80i devireceğini söylüyorlar abi. ne diyorsun bu hususta. bi düşüp sonra 80i devirir diyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt