Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun surat kargo elamanı geldi maske yok eldiven yok.Şikayet var sitesine baktım böyle çok şikayet var.

dün gece alman haberlerini izlerken beynim yandi.
82 milyon nüfuslu almanyanin yüzde 60ina coronayi bulastirip bagisiklik kazanmanlarini bekleyebiliriz gibi bir fikir paylasildi. eger ters teperse 10 milyon insana yakin ölebilir ama virüsü yenmis oluruz diyordu bir profesör.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Robert Koch Institutun baskani Wieler gecen 10 milyona yakin vaka olur demisti. Onunlami karistirdin? Hic kimse virüsü bir yerine takmasa bile 10 milyon kisi zor ölür burda.

la dmaxte bi sey vardi basini izleyemedim de bu asian tayfa kuş yuvalarından tatli yapiyolar allahin belalari bu neeee :nooo:

Robert Koch Institutun baskani Wieler gecen 10 milyona yakin vaka olur demisti. Onunlami karistirdin? Hic kimse virüsü bir yerine takmasa bile 10 milyon kisi zor ölür burda.

05.20den itibaren izleyebilirsin.

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Italyanlar Almanlara kin kusuyormuş bize hiç yardım etmiyorlar falan diye.

Zaten Almanları sevmiyorlardı şimdi iyice nefrete dönüşmüş bu.

sent via GSC

#coronavirus

İtalya

139.422 (+ 3836) vaka
17.669 (+542) Can kaybı

Fransa'dan sonra bugün de İngiltere şaha kalkmış
5491 yeni vaka 938 ölüm

Temelden inşaat başlatıp güya 45 günde teslim hastane yapmaya çalışmak neresinden bakarsan bak saçmalık.

ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan'ın Covid-19 ile mücadelede stokladığı Hidroksiklorokin ilacını serbest bırakmazsa ABD'nin "misilleme" yapabileceğini söyledi.
Trump, ülkenin büyük miktarlarda ürettiği hidroksiklorokin ihracatını yasaklamasının ertesi günü Pazar günü Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi aramıştı.
Yerel basında çıkan haberlerde, hükümetin Bay Trump'ın talebini "dikkate aldığını" ve Salı günü bir karar verilmesi bekleniyor.
Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden olan Hindistan c.tesi günü Hidroksiklorokin ihracatını yasaklamıştı

ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan'ın Covid-19 ile mücadelede stokladığı Hidroksiklorokin ilacını serbest bırakmazsa ABD'nin "misilleme" yapabileceğini söyledi.
Trump, ülkenin büyük miktarlarda ürettiği hidroksiklorokin ihracatını yasaklamasının ertesi günü Pazar günü Hindistan Başbakanı Narendra Modi'yi aramıştı.
Yerel basında çıkan haberlerde, hükümetin Bay Trump'ın talebini "dikkate aldığını" ve Salı günü bir karar verilmesi bekleniyor.
Dünyanın en büyük ilaç üreticilerinden olan Hindistan c.tesi günü Hidroksiklorokin ihracatını yasaklamıştı
Burada niye yayilmiyor mg

İyileşen hasta sayısını günlük güncelleyen İspanya bugün 5000 e yakın hasta iyileştirdi :eek:
İspanya çoğunlukla Hidroksiklorokin ilacını kullanıyor

Güney Kore hastalığı kontrol altında tutmaya devam ediyor
53 yeni vaka ve 8 ölüm açıkladılar
Güney Kore'de 10384 vakanın 6776sı da iyileşmiş durumda
Şu an aktif vakaları 3408

Italyanlar Almanlara kin kusuyormuş bize hiç yardım etmiyorlar falan diye.

Zaten Almanları sevmiyorlardı şimdi iyice nefrete dönüşmüş bu.

sent via GSC

Italyayla Ispanya maddi destek için eurobonds alınmasını istiyor

Almanyayla Hollanda ve bir kaç ülke eurobondse karşı çünkü borç batağında olan ülkeleri yardım etmek istemiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt