Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kafayla zor. Test sayıları italyadaki gibi 40binleri görürse günlük 6000 vaka eder ki al sana italya, ispanya, fransa. Ee hani önlem almıştık bilmem ne. Şükür ki vefat sayımız düşük gidiyor.

Hangi parayla diyen arkadaşlar; yıllarca kesilen işsizlik fonu ve kütür kütür alının gelir ve gider vergileri ile yapsınlar. Bırakın bu şekilde bile olsa nasıl yapacaklar demeyi. Mecbur yapacaklar, bizlerden hizmet etmek için oy istedi her birisi tek tek. Zamanında böreğini yediler şimde de acısını yemekte sıraları. Hizmet edecekler, ben bilmem hangi parayla.

Hergün yatsı ezanından sonra dua okunuyor okunsun birşey demiyoruz da senelerdir alınan vergiler kefen paraları uçtu kasada 10 milyar dolar kaldı sokağa çıkma yasağı bu günler içindi o paralar şimdi hergün dua okusalar ne

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dua kurtarir covid-19'a karsi herhalde

Bu kafayla zor. Test sayıları italyadaki gibi 40binleri görürse günlük 6000 vaka eder ki al sana italya, ispanya, fransa. Ee hani önlem almıştık bilmem ne. Şükür ki vefat sayımız düşük gidiyor.

Bu saatten sonra vaka sayısını düşürmek zor. Vaka artacaktır, ölümler de artacaktır. Mühim olan mininumda tutmak, sağlık sistemini çökertmemek.

:%5 iki kere mi ölüyor?

Aga abartıyorum işte ya sende:d Genç nüfusa kontrollü yayılım uyguluyor bizimkiler. Kasada para yok yemişler çatır çatır burası gerçek, sokağa çıkma yasağı gelmeyecek burası da gerçek. Her devlet kendince bir strateji geliştiriyor, bizde vaka çok geliyor evet ama bu vakaların yaş ortalaması, kronik hastalığı var mı, spor yapıyor mu falan filan tonla değişken var biz bunları bilmiyoruz. Yoğun bakımda olan hasta sayısına bakarsak bulaşan kişilerin yaş ortalamasını az çok tahmin ederiz bence. Ben hükümetten ve malum kişiden nefret ediyorum ama virüs insan seçmiyor ki, o adama bulaşmasa yakınına akrabasına sıçrayacak bir şekilde. Milletin bahsettiği gibi geberirseniz geberin durumu olduğunu düşünmüyorum kendince bir hesapları vardır bilim kuruluyla.

Sokağa çıkma yasağı gelmediği sürece bu virüsün önüne ancak aşı bulunursa geçebiliriz. Başka türlü kasıp kavurur bizleri.

Bugün en çok vaka açıklayan ülkeler
1.ABD : 17.709
2.İngiltere : 5491
3.İspanya: 4748
4.Türkiye: 4117
5.Fransa: 3881

Teke Tek'de İlber hoca güzel yorumlar yapıyor, ama diğer taraf da konu ile hiç bir alakası olmayan ve neden bu program da olduğu belli olmayan hoca ekran karşısında uyuyor. Pes.

italya'da 900lerden 500 küsürlere indi günlük ölü sayisi. 2 ay sonra biter orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt