- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
Yurt dışında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 222'ye yükseldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dakikada 2 sayfa yazılan konuya rağbet bitti herhalde. Millet olarak kanıksadık mı noldu kimse yazmıyor?
İnsanlara yılgınlık geldi ondan büyük ihtimalle, bir de konuşacak bir şey kalmadı tekrar etmeye başladık ben bu yüzden yazmıyorum şahsen. TV'lerde de benzer durum var sabahtan akşama aynı şeyler tekrarlanıp duruyor, el yıka evde kal vs. Baydı artık.Dakikada 2 sayfa yazılan konuya rağbet bitti herhalde. Millet olarak kanıksadık mı noldu kimse yazmıyor?
Sadece akciğer damarlarında değil kalbi besleyen koroner arterlerde de trombüs tespit edilmişBugun covid hastalarinin arasındaki hastalik presentasyonu hakkinda bir brifing aldık. Temelde akciger ve solunum hastaligi olarak gorunen bu virus presentasyonu birkaç hastada tamamiyle farkli görüldü. Bazi covid hastalarında akciger ve solunum yollarında hic bir sıkıntı bulunmadığı ve akciğere giden damarlarda pihtilasma tespit edildi (emboli). Buda ölenlerin sadece solunum yetmezligi sebebiyle olmadığını gösteriyor. Enteresan bir virus ile karsi karsiyayiz
Hakikaten öyle yav ruh sıkıcı. Gündemi böyle takip ediyorum tuhaf duygular içindeyim.Ekli dosyayı görüntüle 77225 hergun yeni bi sacmalik
Sadece akciğer damarlarında değil kalbi besleyen koroner arterlerde de trombüs tespit edilmiş
pttden sipariş verip de maskesi gelen var mı