Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demek istediğim ,haber okuyarak virolgg olamayacagimiz icin ,Covid-19 için ayırılacak zaman da ,normalin ustu olmamalı diyorum
şahsım adına ,forumda ki ciddili postlara ,onun kaynaklarına vs bakiyorum

sabah aksam bunla ilgilenmek boş is bence,hayatin merkezi gibi oldu bu is
and @Hayri Cund

demek istediğim ,haber okuyarak virolgg olamayacagimiz icin ,Covid-19 için ayırılacak zaman da ,normalin ustu olmamalı diyorum
şahsım adına ,forumda ki ciddili postlara ,onun kaynaklarına vs bakiyorum

sabah aksam bunla ilgilenmek boş is bence,hayatin merkezi gibi oldu bu is
and @Hayri Cund
Ama işte medyanın salak saçma haberlerini süzgeçten geçirebilecek bilgi sahibi olmak da lazım, benim mesela biyolojiye hali hazırda ilgim olduğundan okuduklarımdan gayet zevk alıyorum salgından önce de nature pubmed falan okurdum zaten.

Alanım değil Bir virolog, bir biyolog olmuyorum tabi ama zevkli yav seviyorum ben.

Son düzenleme:
Ama işte medyanın salak saçma haberlerini süzgeçten geçirebilecek bilgi sahibi olmak da lazım, benim mesela biyolojiye hali hazırda ilgim olduğundan okuduklarımdan gayet zevk alıyorum salgından önce de nature pubmed falan okurdum zaten.
görsel medya bende sıfır,yazili olansa basliklara bakıyorum(turk medyası icin) ,ingilizcem berbat ,kaynak olarak ispanyolcasini bulursam ona bakarım.

senin mesaja donup bir daha bakayım ben ,gece sanirim farklı algilamisim :)

Maskeler geldi mı arkadaslar

Alanım değil Bir virolog, bir biyolog olmuyorum tabi ama zevkli yav seviyorum ben.

abim sen iyice düştün bu korona mevzusuna hea. 1 hafta önce diziye vuracam kendimi diodun. virüsle aranızda duygusal 1 bağ oluştu herhold. kopamıyorsun 1 türlü :puhaha:

Maske satışı yasaklanması organize olmadan yapıldı. İnsanlar maske bulamıyor şu anda hiç bir yerde.

Sn ismail enver icin yas tutuyordum
Tahmin etmiştim. Bu gece ben de hürmetlerle andım kendisini kelimelik oyununda kurduğum kelime ile.

Screenshot_20200409-005235.webp

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt