Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gezenler için yasak markete gitmek serbest olmalı kısa mesafe için yani aslında böyle devam edip işe gidenler hariç de yasak gelse haftaiçi için kötünün iyisi olur bir virüsü yayanların çoğu amaçsızca gezenler şu durumda bile.

Sorumu burada da sorayım :berkan:

Şu an İzmir dışında yaşıyorum. Pazar günü İzmir'e gitmek pazartesi geri dönmek için e devletten başvuru yapıp valilik izin almıştım. Şimdi gidemeyecek miyim? Yoksa o izin geçerli mi?

aksam en gec 8 gibi hayatin durdugu kayseri'de arabalar vizir vizir geciyor
sgfgs.webp

Yav desenize marketler serbest diye akşamın bu saatinde açık market bakkal aradım hay Abv sizin yapacağınız işin.

Tam istediğim ve mantıklı olan oldu. Sokakta avare avare gezenler ve mecburi ise gitmek zorunda olan özel sektör çalışanları için olması gereken buydu.

GSCimbom Mobile App

Çalış dediğin personel veya işçiye ulaşım sağlamak gibi ciddi problemler içeriyor hayırlısı...

Ordu küçükşehirken ne kadar güzeldi herşey her boka ekstra vergiler geldi zaten sövüyorduk bir de böyle işler vurmaya başladı.. Göt kadar yer hangi manyağın aklına geldiyse büyükşehir yapmak

Yarın ben çalışıyorum. Issız sokakların tadını çıkarayım. Eve gelirken de rakımı alırım marketten. Mis.​

Ben yeri geldiğinde 10 gün dışarıya adımımı atmam ne kadar zormuş bu evde kalmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt