Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evde ekmeği olmayanlar ekmeğe gitmiştir anlarım da bu kadar insanın evde hiç mi yiyecek bir şeyi yok allah aşkına
en azından un vardır hamur yoğurur bir şey yaparsın ne bileyim
çok mantıksız işler
Bizim burada biri 5 litreden 5 tane su sırtlamış gidiyordu sanırsın evde fil besliyorlar.

Fırıncılar Federasyonu: Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak. Araçlar mahalle mahalle dolaşıp ekmek satışını gerçekleştirecek.
erken oldu 2 gün sonra yapsaydınız açıklamayı
fırıncılar federasyonunun olduğunu öğrendim bugün de. çok şükür.

Bu halk 15 Temmuz'da tankların önünde dururken bile elinden lupposunu bırakmadı. Pandemi yüzünden mi bırakacak?

Fırıncılar Federasyonu: Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak. Araçlar mahalle mahalle dolaşıp ekmek satışını gerçekleştirecek.
Ulan bizim mahallede fırıncı arabası bakkala geç geliyor yetişemiyorum diyor hangi fırıncının arabası dağıtacak o ekmeği şimdi insalar 1 alıyorsa 5 alacak hangi fırın dağıtacaksa beri gelsin istanbulun bir ilçesi anadoludaki iki şehir yapar nerdeyse maval okuyorlar

Bu adam 65 ten fazla değil midir yav
Ah be amcam kola için değer mi

EVRmL8NX0AE5jdH.webp

Fırıncılar federasyonu istifa o halde

Yuce halkimiz 15 temmuz aksami nasil dirayetini ve ferasetini ortaya koyup meydanlari bos birakmadiysa karanlık güçlere karşı

Bu aksamda ayni dirayet ile corona belasina karşı meydanları doldurmuştur

Şimdi A Haberden muhalefet sokağa çıkma yasağı dedi devletimiz yaptı bakın görün diye haber bekliyorum yarına çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt