Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Luppo alır mısın Luppo? Kakaolu veya vişneli farketmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece 3 en mantıklı saatti. Acil ihtiyacı olanlar içinde ekipler görevlendirilebilirdi.Ahmet ben duyuru zamanında yapıldı demiyorum zaten ama 2-3 gün önce de yapılsa buna yakın durumlar olmazdı diye garanti verebilir misin ilk açıklandığı saatlerde?
Onların ardına koyayım dayı. Maske işini naptın?Gece 3 en mantıklı saatti. Acil ihtiyacı olanlar içinde ekipler görevlendirilebilirdi.
Belediyelerle koordine olamamaktan bu saçmalık.
İhtiyaç duyulan evlere yemek bile gönderilirdi eğer belediyelerle koordinasyon sağlansaydı.
İmamoğlu haklı bu konuda
Bu kadar jacoben olmak kibirdir artık.
Fırıncılar Federasyonu: Ekmek vatandaşların kapılarına kadar götürülüp verilecek, satış yapılacak. Araçlar mahalle mahalle dolaşıp ekmek satışını gerçekleştirecek.
erken oldu 2 gün sonra yapsaydınız açıklamayı
Şimdilik buldum 3 tane. P. Tesi eczacı arkadaşlar ayarlayacak. SağolOnların ardına koyayım dayı. Maske işini naptın?
Video konferans yapıyordur senato ile filan.Sarayında oturmuş zevk içinde olanları izliyordur Trump
BilemiyorumLuppo alan amcam bunun yerine prezervatif alıp markaja girse bukadar trend olmazdi be
Bilemiyorum
Markette sıra beklerken önümde ki benden hayli yaşlı bir abla 5 paket almıştı zamanında.
Hala unutamam
Dayı 218 olmuş eses vakasıBilemiyorum
Markette sıra beklerken önümde ki benden hayli yaşlı bir abla 5 paket almıştı zamanında.
Hala unutamam
Kullandın mı lan hiç çilekli?Bir markettede ablam eline almış bir kutu telefondan konuşuyordu: 'cilekli mi olsun, tırtıllı sı da var' diye