Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eczane açık ama sokağa çıkmak yasak. Hadi anladım fırınlar arabayla dağıtacak ama eczane?

eczane açık ama sokağa çıkmak yasak. Hadi anladım fırınlar arabayla dağıtacak ama eczane?
Polislere mazeret bildirip eczaneye gidilebilir
Hiç dışarı çıkılmayacak diye bir şey olamaz ki zaten
Evde karantinada olanların durumu kötüleşirse felan onlar da hastaneye gidecek mecburen mesela

Polislere mazeret bildirip eczaneye gidilebilir
Hiç dışarı çıkılmayacak diye bir şey olamaz ki zaten
Evde karantinada olanların durumu kötüleşirse felan onlar da hastaneye gidecek mecburen mesela
spontane yaptılar bu işi. hadi yasaklayalım mı yasaklayalım.

2 saat kala açıklanınca halkta panik havası oluştu birden
Her iki tarafın da suçu var ama payın büyüğü hükümetin

Bugun alinan karar yuzunden gelecek hafta sonuna dogru vaka ve olumlerde buyuk bir artis olabilir. Buyuk bir hata yapildi. Ulke yonetiyorsan bunlari hesaplayacaksin. Yaz gelene kadar saglik sistemi idare eder mi acaba diyordum. Bu hamleyle yaz gelmeden cokecek herhalde.

Sanırım stok yapmadığımız daha doğrusu yapamadığımız için suçlu olduk.

Vallaha Twitter'ın da suyu çıktı. Gezi zamanında ben hiç hükümetin paralı kalemlerini bu sitede görmemiştim. Önce siteyi kapatmaya çalıştılar, baktılar olmuyor siteye kendi adamlarını yerleştirdiler. Eskiden halkı sadece seçim kaybeden solcu tayfa yerden yere vururdu, şimdi bakıyorum da muhafazakar kesim de yerden yere vuruyor. Kısacası Aziz Nesin ortak bir değer haline geldi tek gecede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt