Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha Twitter'ın da suyu çıktı. Gezi zamanında ben hiç hükümetin paralı kalemlerini bu sitede görmemiştim. Önce siteyi kapatmaya çalıştılar, baktılar olmuyor siteye kendi adamlarını yerleştirdiler. Eskiden halkı sadece seçim kaybeden solcu tayfa yerden yere vururdu, şimdi bakıyorum da muhafazakar kesim de yerden yere vuruyor. Kısacası Aziz Nesin ortak bir değer haline geldi tek gecede.
Organize yaptıkları o gündem çalışmaları midemi bulandırıyor
adamlar whatsaptan haberleşip gündemi belirliyor
sütme çıkma ak kaşık ya kendileri

Aynı sars gibi haziranda sg olup gidip bir daha gelmese yav. İliğimizi kuruttu şerefsiz, olumsuz senaryo gerçekleşir ve bu iş bir şekilde doğru düzgün aşı çıkana kadar sürerse yanarız harbiden. Daha kabaca 3 hafta falan oldu bu hale geldik, 4-5 ay çekilmez bu.

Abi hiç sorma ya. Sabahları fırına gitmek için önce maske, sonra da eldiven geçiriyorum. Bir de benim gözler miyop, maske takılıyken gözlükler buharlaşıyor diye takmıyorum. Bugün tanımadığım birine yanlışlıkla selam verdim. Yaşam kalitesi diye bir şey kalmadı şerefsizim.

Organize yaptıkları o gündem çalışmaları midemi bulandırıyor
adamlar whatsaptan haberleşip gündemi belirliyor
sütme çıkma ak kaşık ya kendileri

Adamların savunma mekanizmaları hazır; 'Fetöcü' Twitter'da hükümet aleyhine iki satır bir şeyler karalamaya korkuyor insan. Yavaş yavaş 1984 romanındaki ülkeye dönmeye başlıyoruz. Big brother is watching you.

Soylu istifa etmeli, yaptığı ölümcül hataydı.
soylu açıklamasında sayın c.başkanımızın talimatıyla diye söze başladı. Bu adamların kendilerine söylenileni yapmak dışında bir fonksiyonları olduğunu sanmıyorum. Kendi başlarına karar alamazlar

soylu açıklamasında sayın c.başkanımızın talimatıyla diye söze başladı. Bu adamların kendilerine söylenileni yapmak dışında bir fonksiyonları olduğunu sanmıyorum. Kendi başlarına karar alamazlar

En azından sembolik de olsa istifa etse.
Dün gece tarih kitaplarında yer alacak kadar kara bir gündü. Bunun nedenini 1 hafta sonra göreceğiz.

En azından sembolik de olsa istifa etse.
Dün gece tarih kitaplarında yer alacak kadar kara bir gündü. Bunun nedenini 1 hafta sonra göreceğiz.
Abi bu adamlar kendi iradeleriyle istifa da edemezler yaw.

çok garip dönemlerden geçiyoruz. 100 yıl önce bile böyle 1 sistem yoktu

Ben bilim kurulunun işin başından beri sokağa çıkma yasağı istediğini düşünüyorum bu arada. sağlık bakanına bu soru her sorulduğunda geçiştirdi, net 1 cevap verdiğini görmedim

Abi bu adamlar kendi iradeleriyle istifa da edemezler yaw.

çok garip dönemlerden geçiyoruz. 100 yıl önce bile böyle 1 sistem yoktu

Ben bilim kurulunun işin başından beri sokağa çıkma yasağı istediğini düşünüyorum bu arada. sağlık bakanına bu soru her sorulduğunda geçiştirdi, net 1 cevap verdiğini görmedim

Koca'nın talebi bu yönde olmuş olabilir bilmiyorum ama o bilim kurulunun içinde de "aman reis ne der" diyecek tıynette adamlar olduğuna eminim. Zaten hepsi ayrı telden çalıyor biri Nisan sonunu işaret ederken biri çıkıyor daha uzun süre evdeyiz diyor. Ortak bi görüşe sahip olduklarını cidden düşünmüyorum.

lan hani sokağa çıkmak yasaktı her 30 saniyede bir araba geçiyor.
Bu arada millet rahatça gidip ekmeğini alıp evine dönüyor, dün gece 250 metre ötedeki fırına koşup kuyruk oluşturan kekolar şu an ne düşünüyor acaba :D

lan hani sokağa çıkmak yasaktı her 30 saniyede bir araba geçiyor.
Bu arada millet rahatça gidip ekmeğini alıp evine dönüyor, dün gece 250 metre ötedeki fırına koşup kuyruk oluşturan kekolar şu an ne düşünüyor acaba :D

Kafa ne arar onlarda düşünüceklermiş onların kafaya göre her şey duracak, hiçbir şey bulamıyacaklar ama alıcakları ekmekle idame ediceklerdi virüs bitene kadar.

Abi dünkü görüntülere benzer şeyler Avrupa'da da yaşanmadı mı? Şimdi tamam Türk insanı cahildir, eğitim seviyesi yüksek değil, her şeyi geçtim kibarlığı ve mütevazi olmayı bile zayıflık olarak görür ama dünkü izdiham görüntüleri sadece bizim ülkemizde yaşanmadı. İtalya'da, Fransa'da marketler talan edildi. Amerika'da tuvalet kağıdı kavgası yapıldı. Dünkü vaziyetin baş sorumlusu; kararı son dakika açıklayan hükümet ama herkes sokağa çıkan insanları yerden yere vuruyor. Bazıları da sanırım tükürdüğünü yalamak istemiyor. Süreci iyi yönetiyorlar dedikleri için sonuna kadar bu fikirlerinin arkasındalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt