Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turkiyede yasamiyorum, ama uzaktan gozlemleyebildigim kadari ile surec iyi gidiyordu, yani halk cagrilara baya uyuyordu.

Bu durumda yasak taraftari degilim.
With all respect. Yaşamadığın ülkenin sağlığı ile ilgili bu kadar kesin yorum yapma o zaman. Almanya ya da başka bir ülkede yaşıyorsun; buradan birisi çıkıp sadece medyadan gözlemlediği ile şu olmalı veya bu olmamalı derse ne kadar rasyonel olursa, senin fikrin de o kadar rasyonel olur.

Türkiye'de yaşıyorum ve yakından gözlemlediğim kadarıyla süreç iyi gitmiyordu.

Kanka çalıştığım yerde tonla çinli olduğu için şunu söyleyeyim adamlar kendiliğinden sosyal mesafeli zaten xd Her ülke kadar Çin'de manipülasyon yapmıştır ama bunun öyle anormal rakamlar olduğunu hiç sanmıyorum.
Doğrudur çok fazla Çin'liyle muhabbetim olmadı ama sayıların doğru olmadığına inanıyorum çünkü insandan insana bulaştığını bile 3 hafta sonra açıkladılar. Tabii telefon aboneliği iptalinden yürüyüp milyonlar ölmüştür diyen tayfadan değilim ama 3000 çok az Abd sadece dün 2000 ölüm açıkladı. Çin'in aldığı önlemleri, takip mekanizmasını falan burada paylaştım baya ki Sars olayından tecrübeliler yine de verdikleri sayı aşırı az. Tamamen mantık yürütüyorum bir de Çin'in süreçteki dürüstlüğünü baz alıyorum.

Bu sabah saat 8.15de arabayı cilaya verdim.
Kenarda bir sürtme izi vardı arabayı bıraktım hemen çıktım geldim.

8 tane yıkama boxu var ve 2 tane de otomatik yıkama yeri. 5 tane kendi yerlerinde de cila felan yapıyorlar.

En az 100 araba saydım.
Adamlar elinle dışarıda araba yıkıyorlar.
Nereye gideceksin o yıkanmış arabanla?

Sokaklar dolu, millet alış verişte ve bu sadece ve sadece, Pazartesi günü tatil olduğu için.

Bauhaus'un önünden geçtim orada da kuyruk bir ucundan öbür ucuna kadar.

Bu iş böyle bitmez. Bu yaz evdeyiz beyler.

Gscimbom mobil

Doğrudur çok fazla Çin'liyle muhabbetim olmadı ama sayıların doğru olmadığına inanıyorum çünkü insandan insana bulaştığını bile 3 hafta sonra açıkladılar. Tabii telefon aboneliği iptalinden yürüyüp milyonlar ölmüştür diyen tayfadan değilim ama 3000 çok az Abd sadece dün 2000 ölüm açıkladı. Çin'in aldığı önlemleri, takip mekanizmasını falan burada paylaştım baya ki Sars olayından tecrübeliler yine de verdikleri sayı aşırı az. Tamamen mantık yürütüyorum bir de Çin'in süreçteki dürüstlüğünü baz alıyorum.

Şu an Çin'e atom bombası atılsa gram üzülmem ama bu salgın dünyada herhangi bir ülkede çıksa hepsi aynı boku yapardı bence. Olayı kendi içinde fazla duyulmadan bastırmaya çalışırdı hepsi, bu kadar bulaşıcı olduğunu bu mallarında düşündüğünü sanmıyorum.

Şu an Çin'e atom bombası atılsa gram üzülmem ama bu salgın dünyada herhangi bir ülkede çıksa hepsi aynı boku yapardı bence. Olayı kendi içinde fazla duyulmadan bastırmaya çalışırdı hepsi, bu kadar bulaşıcı olduğunu bu mallarında düşündüğünü sanmıyorum.
Salgınlar fazlasıyla Çin merkezli çıkıyor ama. Bir şeyler yanlış orada.

A haber mi izliyorsun ? Halkın çağrılarına uyduğunu nerden gördün ?
Medyanin servis ettigi resimler ve videolar ile oyle izlenim olustu, yani yasadigim ulkeye kiyasla insanlar cok daha fazla evlere cekilmis gozukuyor.

Ayriyeten sokaga cikma yasagi ilan edilmemis bir ulkede sokaga cikan her vatandasin kurallari ihlal ettigi algisini yaratmak yanlis.

Burada mı paylaştım başka yerde mi paylaştım tam çıkaramadım şimdi. Çin falan denince aklıma geldi, şu haber çok önemli bir haber yakında bütün batı dünyası izleyecek büyük ihtimalle, Çin b.ku yedi ciddi ciddi. HEmen olacak iş değil zaman alacak ama üretim yavaş yavaş şirketlerin anavatanlarına ve Çin dışı ülkelere kayacak, 5-6 sene önce böyle bir şey olacak dense g.tüyle gülerdi millet.

Burada mı paylaştım başka yerde mi paylaştım tam çıkaramadım şimdi. Çin falan denince aklıma geldi, şu haber çok önemli bir haber yakında bütün batı dünyası izleyecek büyük ihtimalle, Çin b.ku yedi ciddi ciddi. HEmen olacak iş değil zaman alacak ama üretim yavaş yavaş şirketlerin anavatanlarına ve Çin dışı ülkelere kayacak, 5-6 sene önce böyle bir şey olacak dense g.tüyle gülerdi millet.

¿Mehmet bey konu disi ama ,5G olayına nasıl bakıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt