- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
GSC Fifa 20 Pro Club Maç Yayınları yayin var beyler gelin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmete sormuşsun ama dayanamadım. 5g ye umarım geçilmez.¿Mehmet bey konu disi ama ,5G olayına nasıl bakıyorsun ?
Katilmiyorum.With all respect. Yaşamadığın ülkenin sağlığı ile ilgili bu kadar kesin yorum yapma o zaman. Almanya ya da başka bir ülkede yaşıyorsun; buradan birisi çıkıp sadece medyadan gözlemlediği ile şu olmalı veya bu olmamalı derse ne kadar rasyonel olursa, senin fikrin de o kadar rasyonel olur.
Yorum yapamazsın demedim. İçinde bulunmadığın ve sadece medyayı izlediğin bir ortam ile ilgili yorumun rasyonel olmaz dedim. Maske örneği: Devlet bütün halkına maske dağıtıyor dendi mesela; ilk söylendiği saat netten sipariş geçtim hala gelecek. Bu maske dağıtılıyor mu oluyor? Ben taşıyıcıysam ve işe,markete gidiyorsam maskesiz; bu süreç iyi yönetiliyor mu oluyor? En az 50-60 kişiye bulaştırmış olabilirim.Katilmiyorum.
Buyuk ilgi duydugu bir konuda, saglikli ve haddini bilerek dusunen ve yorumlayan herkesin fikri degerli olabilir, ayriyeten keskin yorum yaptigimi dusunmuyorum, izlenimimi paylastim. Ayriyeten izlenimimi her gun dogrulayan bir Icisleri Bakanligi var, beni sasirtan derecede eve cekilme orani yakaladi halk bugune dek
Zırva bence.¿Mehmet bey konu disi ama ,5G olayına nasıl bakıyorsun ?
Ekli dosyayı görüntüle 77495Ekli dosyayı görüntüle 77496@Murat Kara gecen bana sen misin diye videosunu mentionladigin dincer hoca @Hayri Cund baba hazirana rahatiz
Surecin yonetimsel kismi ile alakali degerlendirmede bulunmadim, o konuda zaten herhangi bir ulkenin yonetiminden puruzsuz bir surec beklemek rasyonellikten uzak, bence.Yorum yapamazsın demedim. İçinde bulunmadığın ve sadece medyayı izlediğin bir ortam ile ilgili yorumun rasyonel olmaz dedim. Maske örneği: Devlet bütün halkına maske dağıtıyor dendi mesela; ilk söylendiği saat netten sipariş geçtim hala gelecek. Bu maske dağıtılıyor mu oluyor? Ben taşıyıcıysam ve işe,markete gidiyorsam maskesiz; bu süreç iyi yönetiliyor mu oluyor? En az 50-60 kişiye bulaştırmış olabilirim.
ilginç bilgiler var ,gecen de radrasyon olcenler vardiMehmete sormuşsun ama dayanamadım. 5g ye umarım geçilmez.
Konu sağlıksa pürüzsüz olmalı. Başka ülkeler içinde yaşamadığım için benim yorumum doğru olmaz. 1 aya yakındır iş yerlerinin bazıları kapatıldığı için işsiz olan insanlar var. Devlet bunlara yardım yapmıyor(Yapıyoruz diyorlar ama bunlardan birisi benim kardeşim). Türkiye'de Sağlık Bakanlığı ve çalışanları şu anda gerçekten iyiler ama ne İçişleri Bakanlığı ne de Çalışma Bakanlığı onların yarısı kadar katkıları yok halka.Surecin yonetimsel kismi ile alakali degerlendirmede bulunmadim, o konuda zaten herhangi bir ulkenin yonetiminden puruzsuz bir surec beklemek rasyonellikten uzak, bence.
6 Nisan aksaminda maske dagitimi aciklandi, henuz 11 Nisan tarihinde eve ulasmadigi icin panige kapilmam sahsen. Yasadigim ulkede hastane personelinde bile yetersiz maske, saglikta maskesiz calisanlar cok daha yaygin noktada.
Süreç zaten yönetimsel bir şeydir. İyi gidiyordu demişsin; bence gayet bir değerlendirme cümlesi bu. Halk çağrılara uymuyor o görünen kadar. Sokaklara çıkma belki azaldı ama çıktıkları zaman gerek iş yeri gerek marketler olsun insanlar birbirinin içine girecek kadar yakın durdukları zamanlar, durmadıklarından fazla. Yahu biz manyak mıyız kendimizi eve kapattırmak, hapsetmek için bu kadar yaygara koparalım?Turkiyede yasamiyorum, ama uzaktan gozlemleyebildigim kadari ile surec iyi gidiyordu, yani halk cagrilara baya uyuyordu.
Bu durumda yasak taraftari degilim.
Burada mı paylaştım başka yerde mi paylaştım tam çıkaramadım şimdi. Çin falan denince aklıma geldi, şu haber çok önemli bir haber yakında bütün batı dünyası izleyecek büyük ihtimalle, Çin b.ku yedi ciddi ciddi. HEmen olacak iş değil zaman alacak ama üretim yavaş yavaş şirketlerin anavatanlarına ve Çin dışı ülkelere kayacak, 5-6 sene önce böyle bir şey olacak dense g.tüyle gülerdi millet.
Temelli mi uçuruldu kendisi?Üstat İsmail Enver rahat uyusun Çin'in işi artık bitti.
Temelli mi uçuruldu kendisi?
Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ülkede yaşamayan herkes yaşayıp da eleştiri yapan herkesi eleştiriyor hükümeti eleştirdi diye. Yani ülkede yasayanin hükümeti eleştirme hakkı yok, yasamayanin elestireni eleştirme hakkı var hem de taaaaaaa ebesinin orekesinden. Hassss oradan diyesi geliyor insanın bu Corona günlerinde.
Manidar olmuş gün23 Nisan da bitiyor cezası.