Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.050
- 102.176
- 5.238
O işe yarıyormuş. İç sen.Kmk tiner çekerim ben genelde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işe yarıyormuş. İç sen.Kmk tiner çekerim ben genelde
Şu yasaklar bitince sen bi mektebe git belki ilacın ordadırsokaga cikma yasagi bulunmayan nigde'de halk tamamen evinde pineklemiyor. 1-2 kisiden fazla bir araya gelmiyorlar gibi bir görüntü var carsida.
(yaya gecitlerinde hala yol verilmiyormus türkiye'de) --> bolca park yeri mevcut, genel olarak kurallara uyuyorlar.
parkta ise 3 kisiden 1i net olarak güvenlik görevlisi, diger ikisi de görevli olabilir veya görevlinin tanidiklari.
yayinlari donmayan ve yeterli kalitede hizmet sunan nigde belediyesini tebrik ediyorum. bir kac kamera daha ekleyebilirlerse daha iyi olur tabiki.
Ekli dosyayı görüntüle 77622Ekli dosyayı görüntüle 77623
Kardeşim ben Niğdeliyim zaten 3-4 kişi yaşıyor orada izleme boş yere.sokaga cikma yasagi bulunmayan nigde'de halk tamamen evinde pineklemiyor. 1-2 kisiden fazla bir araya gelmiyorlar gibi bir görüntü var carsida.
(yaya gecitlerinde hala yol verilmiyormus türkiye'de) --> bolca park yeri mevcut, genel olarak kurallara uyuyorlar.
parkta ise 3 kisiden 1i net olarak güvenlik görevlisi, diger ikisi de görevli olabilir veya görevlinin tanidiklari.
yayinlari donmayan ve yeterli kalitede hizmet sunan nigde belediyesini tebrik ediyorum. bir kac kamera daha ekleyebilirlerse daha iyi olur tabiki.
Allah kurtarsın.sokaga cikma yasagi bulunmayan nigde'de halk tamamen evinde pineklemiyor. 1-2 kisiden fazla bir araya gelmiyorlar gibi bir görüntü var carsida.
Aksi belirtilmedikçe evet.
İçtim. Durumu bildiririm birazdan ama bi garip oldu dünyam şu anO işe yarıyormuş. İç sen.
temizleniyorsun.İçtim. Durumu bildiririm birazdan ama bi garip oldu dünyam şu an
Sen adama kol böreği yedirirken iyiydi![]()
Aha bu durumdayım yardımlarınızı bekliyorum kafayı yedim
Ne kadar istiyon? Sanal yapabiliriz anca dimi direkt yüzyüze olmaz?Seans başı ucrette anlasirsak neden olmasın
Ne kadar istiyon? Sanal yapabiliriz anca dimi direkt yüzyüze olmaz?
Oğlum adam terapi diyor sexting değil.Ne kadar istiyon? Sanal yapabiliriz anca dimi direkt yüzyüze olmaz?
İnş yakalanırsınKalite standardindan ödün vermemek icin Corona sebebiyle sadece 27 - 35 yas arası hanimefendilerle yuz yuze muayene mumkun