- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Terapi lan işte korona varken nasıl gideyim yanına sanal mı olacak diyorum.Oğlum adam terapi diyor sexting değil.
Sen evde dura dura kudurmuşsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terapi lan işte korona varken nasıl gideyim yanına sanal mı olacak diyorum.Oğlum adam terapi diyor sexting değil.
Yenge, Konya'daydı değil mi?Kalite standardindan ödün vermemek icin Corona sebebiyle sadece 27 - 35 yas arası hanimefendilerle yuz yuze muayene mumkun
Eve kimseyi de çağıramıyorum.Terapi lan işte korona varken nasıl gideyim yanına sanal mı olacak diyorum.
Sen evde dura dura kudurmuşsun
Lafta kalıyor ya adamsa şikayet etsin seni bırak@Sertan Nalbant abi, sen anlarsin bu Emrah abinin dilinden. Hep şantaj
Eve kimseyi de çağıramıyorum.
Lan ölümüm market sırasındaki dede yüzünden olmaz umarım yar buruşuğu yerine.
Kızgın bugün bana@Sertan Nalbant abi, sen anlarsin bu Emrah abinin dilinden. Hep şantaj
Kızgın bugün bana
Akdeniz ülkelerinin birinci önceliği gevşeklik disiplinsizlik ve eğlenceye tonla para akıtmaları futbol gibibu ispanyollar hafifletmis corona önlemlerini. mallar simdi her gün daha fazla ceset sayacak. bunlar nasil bir hükümete sahip inanilir gibi degil
Gül gibi çocuk gözümüzün önünde eridi gitti. Forum delirtti çocuğu.Murhan değişik bir psikosun vallahi.Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Vardır bir bildiği.@Sertan Nalbant abi, sen anlarsin bu Emrah abinin dilinden. Hep şantaj
Yoo foruma geldiğinde de böyleydi.Gül gibi çocuk gözümüzün önünde eridi gitti. Forum delirtti çocuğu.
sent via GSC
Ben foruma katıldığımda bu kadar değildi yav.Yoo foruma geldiğinde de böyleydi.
1 kişi ne kadar yazıyolar kiAdamlığın zekatını ver de nasiplenelim üstad
1 kişi ne kadar yazıyolar ki
Sanırım öyle bi hesap yaptı