Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.044
- 102.173
- 5.238
offfff of tuzlu fıstık sonra.soyle buz gibi tuborg gold yaninda ruffles
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
offfff of tuzlu fıstık sonra.soyle buz gibi tuborg gold yaninda ruffles
Stres 20-21 yaşından sonra küt diye başlıyor bizim insanlarımızda. Kaç tane insan gösterebilirsin 20-40 yaş arası stressiz bir yaşam süren. Bağışıklığın düşmesinin en önemli etkenlerinden birisi. Türk halkının bağışıklık sistemi o kadar iyi değil. Grip salgını olduğu zaman ülkenin en az %70'i etkileniyor bundan.İTÜ son sınıf öğrencisi de ölmüş
38 yaşındaymış o kardeşimizDün vefat etmiş, Uçak Uzay fakültesinden. Allah rahmet eylesin.
Emircan Kılıçkaya, 22 yaşında abi38 yaşındaymış o kardeşimiz
Bende az önce bir yazı okudu 38 yazıyordu. Şaşırdığım için bir daha baktım. Benim okuduğum kaynak yanlış yazmış olabilir o zamanEmircan Kılıçkaya, 22 yaşında abi
![]()
İTÜ öğrencisi Emircan Kılıçkaya koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi son sınıf öğrencisi Emircan Kılıçkaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
kus belkıde cennettekı bi yakınındır kardesımBüyük konuşmayayım da 1 hafta sokağa çıkma yasağı gelse akli melekelerimi kaybederim gibi geliyor.. Sigaraya çıktım balkona gelen kuşla konuşacaktım neredeyse.. Allah yokluklarını göstermesin ama çoluk çocuk derken acayip daraldım
Devletin elindeki yetkileri sana versek en büyük istihbarat ağı bizim olur.TURKIYE.GOV.TR UZERINDEN KORONAVIRUS MEZARLIGI OLARAK BILINEN KILYOS'TA DUN KAC KISININ GOMULDUGUNU TESPIT ETTIM.Ekli dosyayı görüntüle 77647
BEBEK ALİ
ALİ ÇAPAN
AHMET TIRAŞ
ABDULLAH ERASLAN
EMRULLAH YIKICI
EMİRCAN KILIÇKAYA
EBAMÜSLÜM ALPARSLAN
DURSUN ATA
DÖNDÜ KAYA
HALİL ARI
GÜLLÜ İHTİYAR
İZZET HİMMET
IHSAN ERKSOUSI
OSMAN YEĞİN
OSMAN KALKAN
NUSRET YÜCEKAYA
SAADET KILAVUZOĞLU
RABİA CAN KARAKAŞ
SELAHATTİN AKTAŞ
SATILMIŞ KULAKSIZ
YAKUP BİLEN
TUNTUL POLAT
NACİ KALKAN
Görüldügü üzere en az 23 kisi dün Kilyos'ta topraga verilmis. Cogu kisinin nereye gömüldügü e devlette artik yazmiyor, yazanlardan bunlari cikarabildim.
MİT = Murhan Istihbarat TeşkilatıDevletin elindeki yetkileri sana versek en büyük istihbarat ağı bizim olur.
Geceye doğru yenilerini ekliyolar abiİspanya 2.992 yeni vaka açıklamış
ölmeden dogru yolu mu bulmuş FİRAVUN RÜŞTÜRüştü reçber GSliymiş lan acayip şaşırdım
Rüştü reçber GSliymiş lan acayip şaşırdım
Konu dışı konulardan bahsetmek ha.haydaaaaa