Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
izlemedim bileYalan mı söylemiş la?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izlemedim bileYalan mı söylemiş la?
İzle o zaman BelCandaizlemedim bile
Bunun sebebi direkt şudur demek yanlış olur, en basit açıklama kliniği aktif olan bu dönem(bugün dün) hastalarının daha yüksek yaş ortalaması olması, kötü şekilde açıklama ise virüsünün mutasyona uğramış olması(komplo teorisi olarak düşünün). Sözün özü birçok sebeple olabilir.Aha doktor yakaladım.
Hocam 3-4 gündür entübe ve yoğun bakım azalma gösterdi; bugün o azalmalar kadar tekrar yükseldi. Neden olabilir?
İzle o zaman BelCanda
Ben böyle seviyorum. Zaten kimse silklemiyor orjinali bile gelse artık.Öyle değil lan doğrusu bu
:-)
Bunların g.tü anca hafta sonları sokağa çıkma yasağı getirmeye yeter.hafta sonu yine yasak geldi
Sevmediğim ne varsa destekliyorsun. Seni seviyorum ama.seyretme lan![]()
Aferin.Ben böyle seviyorum. Zaten kimse silklemiyor orjinali bile gelse artık.
ben de seni seviyorum abi, en önemli sey de bu:rose:Sevmediğim ne varsa destekliyorsun. Seni seviyorum ama.
Ben herkesi linç ettim. Olabilir.Aferin.
Zamanında beni buna kolpacı derken linç ederlerden miydin lan yoksa?
Belhanda'yı bile özledim. Futbol lazım. Ne güzel h.sonu biramı açar küfrede,bağıra izlerdim.ben de seni seviyorum abi, en önemli sey de bu:rose:
ipek eldivenlerle devrim yapamazsınız
Allah yardımcınız olsunBir sağlıkçıya en büyük eziyet, her şeyi doğru yapmasına(protokole göre) rağmen hastanın göz göre göre ölmesidir, bu dönemden şikayet eden sağlıkçı ne fazla para istiyor ne de onu başınızda taşımanızı istiyor. Çoğu insanın kaldıramayacağı psikolojik bir stresle baş etmeye çalışıyoruz, toplumu kutuplaştırmaya çalışan bilinçsiz kişilerin yada kurumların sözlerine-haberlerine çok inanmayın. Sizin 100 olmadı diye düşündüğünüz ölü sayısının 5 tanesi aynı yoğun bakımda, bu bölümün doktoru ve sağlıkçılarını düşünün ve stresi hissetmeye çalışın.