Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Emrah Yıldırım @Recep Yıldırım

2 gün boyunca uygulanan sokağa çıkma yasağında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yasağı ihlal eden yaklaşık 500 kişiye cezai işlem uygulandı.

Cumartesi ve pazar günü 48 saat boyunca ilan edilen sokağa çıkma yasağında emniyet birimleri tarafından kentin her bölgesinde gerekli tedbirler alındı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 16 ilçede polis sorumluluk bölgesinde yapılan çalışmalarda yasağı ihlal eden yaklaşık 500 kişiye 1 milyon 500 bin TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Allahin izniyle vaka sayisi yavas yavas 4000 3500 3000 diye dusmeye baslasa da rahatlasak.

Bugün şehrin en işlek caddesine girdim polisler girise barikat kurmuşlar maskesiz almıyoruz dedi, vay be güzel tedbir dedim polise iyi yapmışsınız 20 metre yürüyünce anladım ki aldıkları tedbir şundan farksız.
uludag-sozluk-moderasyonu-komedisi_1551046.gif

40 tane ara caddesi olan yerde başına ve sonuna barikat kurmuslar gerisi bomboş.

Bugün şehrin en işlek caddesine girdim polisler girise barikat kurmuşlar maskesiz almıyoruz dedi, vay be güzel tedbir dedim polise iyi yapmışsınız 20 metre yürüyünce anladım ki aldıkları tedbir şundan farksız. Ekli dosyayı görüntüle 77800

40 tane ara caddesi olan yerde başına ve sonuna barikat kurmuslar gerisi bomboş.

Virüse karşı önlemimiz

Bu akşam Beşiktaş defansı hoop hemşerim nereye? Guldum.net - Caps ...

Dunyada vaka/ölü sayilari düsmeye basladi. Tabi cok agir ekonomik bedellerle anca bu kadar etki edebildi. Virüsün tek kesin cözümü asi bulunmasi. Almanlar yil sonunda asi bulacaklarini soyledi. Gercekten 6-7 ay sonra bir asi cikarabilirlerse büyük basari olur. Ama yinede o zamana kadar tedbirleri devam ettirmek sart. Kimilerinin umdugu gibi bu virüs mayista, haziranda bitmeyecek. Asi bulunana kadar dikkat etmeye devam. Sevinmek icin cok erken.

belirgin bir düşüş var vaka ve vefat sayılarında toparlanılıyor önlemler esnetilmeden 1 ay daha devam ederse sanırım kontrol altına alınmış olur.

Neye göre haklı yav anlamadım belki mutasyon geçirip daha ölümcül olacak belki sars gibi kendi kendine gidecek. Her profesör farklı bişey söylüyor, virüs kendi mi gelip söylemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt