- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
fikret engini severim, sac ektirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fikret engini severim, sac ektirdi
Eczaneden aldiydim da o zaman beleş degildimaskeyi nerden aldın rdaş
Peruk gibi duruyorfikret engini severim, sac ektirdi
ölü maçı diriltirdi kralfikret engini severim, sac ektirdi
Tesaduf.
yarin icin tahminim 0.021
bursa'da setbasi meydani suan sessiz ve sakin. 10 dakikada 4-5 araba geciyorsa geciyor. kamera sabit durmuyor, gayet iyi. maskeli bir sahis az önce 2 güvenlik görevlisinin yanindan gecti. bursa büyüksehirin internet sitesini de begendigimi söylemeliyim, well done guys.
Ekli dosyayı görüntüle 77842
Ekli dosyayı görüntüle 77843
Ben dışarı çıkmıyorum internetten alıyorum, salgının ilk günlerindeki panik dalgasından sonra ilk kez stoklarda yok. Millet panik olmaya yer alıyor taaa haftasonu 2 günlük yasak için şimdiden alışverişe başlamışlar. Marketlerde arasam bulurum illa ki ama elzem değil yemeyiveririm.tavugu dırek fabrıkasından alıyorum taze kesin elde kesim
Ulan Murhi... İyice çaki gibi bir şey oldun.bursa'da setbasi meydani suan sessiz ve sakin. 10 dakikada 4-5 araba geciyorsa geciyor. kamera sabit durmuyor, gayet iyi. maskeli bir sahis az önce 2 güvenlik görevlisinin yanindan gecti. bursa büyüksehirin internet sitesini de begendigimi söylemeliyim, well done guys.
Bu mesajı niye yazdım acabaBen dışarı çıkmıyorum internetten alıyorum, salgının ilk günlerindeki panik dalgasından sonra ilk kez stoklarda yok. Millet panik olmaya yer alıyor taaa haftasonu 2 günlük yasak için şimdiden alışverişe başlamışlar. Marketlerde arasam bulurum illa ki ama elzem değil yemeyiveririm.
yatayım en iyisibursa'da setbasi meydani suan sessiz ve sakin. 10 dakikada 4-5 araba geciyorsa geciyor. kamera sabit durmuyor, gayet iyi. maskeli bir sahis az önce 2 güvenlik görevlisinin yanindan gecti. bursa büyüksehirin internet sitesini de begendigimi söylemeliyim, well done guys.
Gözetlemediğin kaç il kaldı reis.bursa'da setbasi meydani suan sessiz ve sakin. 10 dakikada 4-5 araba geciyorsa geciyor. kamera sabit durmuyor, gayet iyi. maskeli bir sahis az önce 2 güvenlik görevlisinin yanindan gecti. bursa büyüksehirin internet sitesini de begendigimi söylemeliyim, well done guys.
Bizim millet polyanacılığı sever bu hocalar o yüzden linç yer
Nur yüzlü hocamın yine pozitifliği üstünde.
![]()