Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
#uğultu - Recherche sur Twitter
Les tout derniers Tweets en rapport avec #uğultu. Lisez ce que les gens disent et rejoignez la conversation.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli - Çivril
Burada insanlar halı saha maçı yapıyor. Yan sahasındaki tenis sahasında tenis oynuyorlar.
![]()
![]()
Napıyon sen Allahın manyağıbursa'da setbasi meydani suan sessiz ve sakin. 10 dakikada 4-5 araba geciyorsa geciyor. kamera sabit durmuyor, gayet iyi. maskeli bir sahis az önce 2 güvenlik görevlisinin yanindan gecti. bursa büyüksehirin internet sitesini de begendigimi söylemeliyim, well done guys.
Ekli dosyayı görüntüle 77842
Ekli dosyayı görüntüle 77843
Maçları izlemeye gidip,Belhanda yüzünden küfürbaz olduğum yer...bursa'da setbasi meydani suan sessiz ve sakin. 10 dakikada 4-5 araba geciyorsa geciyor. kamera sabit durmuyor, gayet iyi. maskeli bir sahis az önce 2 güvenlik görevlisinin yanindan gecti. bursa büyüksehirin internet sitesini de begendigimi söylemeliyim, well done guys.
Ekli dosyayı görüntüle 77842
Ekli dosyayı görüntüle 77843
Mahfel mi?Maçları izlemeye gidip,Belhanda yüzünden küfürbaz olduğum yer...
Bende bunu düşünmüştümDinazor sesini nereden duymuşlar acaba?
Yok admirim orası pahalıMahfel mi?
Benim izlediğim yer Yeşil caddesi üzerinde başka bir cafeYeşil'de vermiyorlardı di mi maçı, eskiden çok takılırdım oralarda.Yok admirim orası pahalıBenim izlediğim yer Yeşil caddesi üzerinde başka bir cafe
Tam yerinde takılmışsın admirim...Bursa'nın sembol yerlerinden...Yeşil'de vermiyorlardı di mi maçı, eskiden çok takılırdım oralarda.
Ben Bursa'da büyüdüm de uzun süredir uzak kaldım.