Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu belhanda'ya küfür etmeyen insanlarin psikolojisini analiz etmek lazim.Maçları izlemeye gidip,Belhanda yüzünden küfürbaz olduğum yer...

Ateş, öksürük ?Sanırım gidiciyim![]()
Yok abi ya psikolojik olarak elenmek üzereyim sadeceAteş, öksürük ?

küfür edenlerden daha kötü oldugunu bilin yeter, bkz bennnnbu belhanda'ya küfür etmeyen insanlarin psikolojisini analiz etmek lazim.
Sanırım gidiciyim![]()
Evet reis aynı anda pırtladılar kabataşta belden yukarısı çıplak deri eldiven giyen 80-100 kişiosuruklu saldiriya mi maruz kaldin
avatar ne ayakEvet reis aynı anda pırtladılar kabataşta belden yukarısı çıplak deri eldiven giyen 80-100 kişi
belki de adama bulastirmislardirAnkara Gölbaşı'nda bir mahalle karantinaya alınmış. mahalle bakkalında corona pozitif çıkmış artık adam cuma günü kim bilir kaç kişiye bulaştırmıştır hastalığı.
#freeismailenveravatar ne ayak
Şükürler olsun devletimiz maske dağıtıyor ve senin gibileri koklamıyoruz.Markette geldi mi bırakıyorum ben valla hiç tutmayla uğraşamam. Bi reyonda bırakıp hızlıca bi arkasına geçiyorum
@Can Karabacakbu belhanda'ya küfür etmeyen insanlarin psikolojisini analiz etmek lazim.
Yalama oldu kendisi.avatar ne ayak
belki de adama bulastirmislardir