Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.136
- 39.443
- 3.993
Komplo teorisyenleri,hastanelerde kayni olanlar tanıdık dru olanlar nereye kayboldu yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnlerine gireceğiz!!gsc filyasyon ekibi :
recep yildirim
berke deniz
ben
vaka-i luppo muYok renktaş ben cahil kesimdenim. 10 Nisan da dışarı çıkanlardanım.
Komplo teorisyenleri,hastanelerde kayni olanlar tanıdık dru olanlar nereye kayboldu yahu
ben teorileri saliyorum buralara da pek bilgim olmadığı için yüzeysel kaliyoKomplo teorisyenleri,hastanelerde kayni olanlar tanıdık dru olanlar nereye kayboldu yahu
Hee benim var. Kalabalık, çok vaka var diyor hala. Noldu?Komplo teorisyenleri,hastanelerde kayni olanlar tanıdık dru olanlar nereye kayboldu yahu
vaka-i luppo mu![]()
Zere neden sevdim bu bakanı ben diyorum.Hemserim olan sayin bakanimizi dinlemek kalbimi oksamakta
O rezilliği hiçbir bilim açıklayamaz maalesef aziz nesin vermiş zamanında cevabini2 gün sonra 10 Nisan'da yapılanlar yüzünden vaka sayısı artışa geçince ne diyeceksin ?
Şom ağızlıÜç gündür psikolojik sınır aşılmıyor.